Copy

7 maart Theater de Berenkuil, Utrecht

Rocky vecht het uit: exen

Waar beleeft een gewoon mens zoals jij en ik de meeste passie, drama en liefde in zijn leven? 

Waar we in vorige seizoenen in o.a. "Rocky vecht het uit: vaders" de familiebanden onderzochten, wroeten we nu in die andere beerput van liefde en drift: relaties. Met ware en verzonnen verhalen over mensen waar je ooit "ik hou van jou" tegen zei. Herkenbaar, absurd, invoelbaar of juist ver van je bed. Over geluk, verwachting, pijn, hoop en spijt. Een theatrale voorstelling die de liefde en al zijn bijverschijnselen verkent.

Kaarten: € 10. Reserveren via reserveren@rockyamaretto.nl
 

Theater de Berenkuil, Biltstraat 166, Utrecht. Inloop: 20:00. Aanvang: 20:30.

Rocky in België

Improovelicious

Van 31 maart tot 5 april speelt Rocky op het internationale festival van Leuven, Improovelicious. Op 2 april spelen Tom, Sven, Marith en Roemer in het 30CC Wagehuys theater een eigen Rocky-show. Daarnaast spelen ze met topspelers uit de hele wereld in gemixte shows, en geven ze workshops gedurende de week.

Voorstellingen voorjaar 2020

 

do 2 april 2020, 20:00, 30CC Wagehuys, Leuven (B).

Rocky fights it out
Rocky Amaretto neemt tussen 31 maart en 5 april 2020 deel aan het internationale festival Improovelicious te Leuven. Meer informatie en kaarten op www.improovelicious.be.
Show in English.


za 18 apr 2020, 20:00, Cinetol, Amsterdam.

Mixed Show
Vier improvisatievoorstellingen voor de prijs van één! Rocky Amaretto speelt (in het Engels) samen met o.a. Easylaughs Amsterdam.
Kaarten: € 10,00. Buy hereShow in English.
 

zo 19 apr 2020, 14:00 Clifford Studio's, Amsterdam.

Mixed Show
Drie improvisatievoorstellingen voor de prijs van één! Rocky Amaretto speelt als gast weer de "derde helft" in een voorstelling bij TVA Impro in Amsterdam. Kaarten: € 7,50. reserveren@rockyamaretto.nl 

 

za 13 jun 2020, 20:30, Theater De Berenkuil, Utrecht.

Première nieuwe voorstelling!
Kaarten: € 10,00. reserveren@rockyamaretto.nl . Meer informatie volgt, maar zet hem vast in je agenda!

 

 

Rocky intiem

Huiskamervoorstellingen

Rocky speelt dit jaar ook in diverse huiskamervoorstellingen. Intieme maar theatrale voorstellingen die ter plekke worden geïmproviseerd, en dus altijd passend bij de ruimte en het publiek. Jouw huiskamer ook ons toneel maken? Neem contact op door te antwoorden op deze mail!
LIKE US? HELP US!   --  HELP US? LIKE US!
Like Rocky Amaretto op Facebook, neem vrienden mee, nodig vrienden uit zich aan te melden voor deze nieuwsbrief, heb het over ons! Onze dank is groter dan een Trump Tower!
Rocky op FB
Rocky heeft ook een mooie website!
2020 Rocky Amaretto


Geen nieuwsbrief meer ontvangen? No hard feelings! Schrijf je uit / unsubscribe!

Email Marketing Powered by Mailchimp