Copy

Rocky pakt nog één keer groots uit dit seizoen

Rocky in Zimihc

Voor de allerlaatste keer dit seizoen knalt Rocky Amaretto op het podium. In ZIMIHC Theater Wittevrouwen (Utrecht) gebruiken we de hele theatervloer en vegen we die aan met geïmproviseerde verhalen. 

Wordt het een familiedag op de bowlingbaan? Een groep vrienden die dacht casual samen te komen, maar waar iemand iets moet delen met de rest? Of ga je kijken naar twee broers die van alles moeten regelen nu hun ouders het verzorgingstehuis ingaan?

Wat het verhaal ook wordt, gegarandeerd een topvoorstelling met humor en wellicht een traan. Rocky geeft je een shot cultuur, rechtstreeks je bloedbaan in.

Vrijdag 7 juni
Deur open: 20.00 uur
Aanvang voorstelling: 20.30 uur 
Kaarten: € 12,50.
Spelers: Ben, Marith, Peter, Sven, Tom, Jurriaan.
Kaartverkoop via de website van Zihmic.

Rocky stelt zich voor

Rocky Amaretto maakt al bijna acht jaar theatrale improvisatievoorstellingen van hoge kwaliteit. Maar wie zijn de mensen op het toneel? Vorige nieuwsbrieven maakten we kennis met Marith, Peter, Sven, Tom, Stefan en Ben. Wie zijn de laatste drie spelers?

Jurriaan Kamp (links)
1984, Utrecht.
Een theatermaker pur sang die met zijn analytische vermogen precies weet waar het verhaal schuilt. Als je denkt te weten waar zijn personage naar verlangt, weet hij je te verrassen en brengt hij je naar een inzicht dat je niet voor mogelijk had gehouden. 

Maya van As (midden)
1990, Utrecht
Comedybaas who practices what she preaches. Ze heeft haar sporen ruimschoots verdiend als comédienne, cabaretière en docent op de koningstheateracademie. Nu laat ze bij Rocky zien dat humor en medeleven hand in hand gaan en op elk moment kunnen ontstaan. 

Roemer Lievaart (rechts)
1967, Amsterdam
Geestelijk vader van Rocky Amaretto, artistiek leider van het eerste uur en internationaal actieve improtrainer. Vanuit zijn achtergrond als scenarioschrijver en acteur geeft hij elke voorstelling weer vorm aan personages die het zo graag goed willen doen maar telkens weer te menselijk blijken.
LIKE US? HELP US!   --  HELP US? LIKE US!
Like Rocky Amaretto op Facebook, geef op Facebook aan dat je naar de voorstellingen gaat (9 juni), neem vrienden mee, nodig vrienden uit zich aan te melden voor deze nieuwsbrief (met regelmatig kortingsacties), heb het over ons! Onze dank is groter dan een Trump Tower!
Rocky op FB
Rocky heeft ook een mooie website!
2019 Rocky Amaretto


Geen nieuwsbrief meer ontvangen? No hard feelings! Schrijf je uit / unsubscribe!

Email Marketing Powered by Mailchimp