Copy

Nieuwe shows

Ons nieuwe huistheater

Het fraaie en sympathieke Cultuurtheater De Witte Lely is gevestigd in een van de werfkelders aan de Oudegracht in hartje Utrecht. Een goede sfeer, een fijne bar en natuurlijk onze voorstellingen zijn allemaal goede redenen om eens langs te komen op Oudegracht 296 aan de werf!

Onze komende voorstellingen:

Vrijdag 10 mei 2019, 20.30 Café-Théâtre l’Improvidence, Lyon (Fr).
Spelers: Ben, Tom, Sven, Marith, Roemer

Zaterdag 18 mei 2019, 20:30u De Witte Lely, Utrecht.
Spelers: Jurriaan, Tom, Sven, Marith. Reserveer een plaats.

Vrijdag 7 juni 2019, 20:30u ZIMIHC Theater Wittevrouwen, Utrecht.

Spelers: Ben, Marith, Peter, Sven, Tom, Jurriaan.
Koop vast je kaarten!

Rocky stelt zich voor

Rocky Amaretto maakt al bijna acht jaar theatrale improvisatievoorstellingen van hoge kwaliteit. Maar wie zijn de mensen op het toneel? Deze en komende nieuwsbrieven stellen we ons in drietallen aan u voor.

Marith Venderbosch (links)
1988, Utrecht.
De grote roerganger, de dame aan de macht. Onvermoeibaar reizend, spelend, trainend en docerend verzamelt deze impro-duizendpoot vanuit heel Europa nieuwe ideeën voor Rocky om ze vervolgens te transformeren tot nieuwe voorstellingen. En elke keer gaat Rocky weer aan de haal met deze ideeën en vecht het uit met elkaar.

Peter Duifhuis (midden)
1978, Utrecht.
Deze hoogontwikkelde houthakker, deze oerman met ondeugende blik schudt net zo makkelijk een toiletjuf uit zijn mouw als een integer verhaal over zijn net geboren dochter. Voor de meesten onder ons is het hogere natuurkunde, voor Peter gesneden koek en dagelijkse kost.

Sven Lanser (rechts)
1973, Leiden.
Rocky's bad boy met het kleine hart. Sterk geopinieerd, wars van schone schijn, en recht door zee. In een scène met Sven kom je als medespeler niet weg met minder te geven dan je kunt. Hij maakt graag scènes rauwer, voor personage en speler nét niet comfortabel, en breekt alle harten wanneer hij zelf met open vizier zijn personage ten onder laat gaan.
LIKE US? HELP US!   --  HELP US? LIKE US!
Like Rocky Amaretto op Facebook, geef op Facebook aan dat je naar de voorstellingen gaat (18 mei), neem vrienden mee, nodig vrienden uit zich aan te melden voor deze nieuwsbrief (met regelmatig kortingsacties), heb het over ons! Onze dank is groter dan een Trump Tower!
Rocky op FB
Rocky heeft ook een mooie website!
2019 Rocky Amaretto


Geen nieuwsbrief meer ontvangen? No hard feelings! Schrijf je uit / unsubscribe!

Email Marketing Powered by Mailchimp