Copy
Beste <<Voornaam>>,

Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van Aandacht Groeit. Via deze nieuwsbrief informeer ik je graag over alle nieuwe ontwikkelingen binnen Aandacht Groeit en geef ik advies, tips en nieuwsfeiten op het gebied van Mindfulness.
Delen
Tweet
Doorsturen

Inhoud:


1. Ben je op zoek naar een Mindfulnesstraining, maar zie je door de bomen het bos niet meer?

2. Kies ik voor een groepstraining of een individuele training?

3. Welke training zijn er op korte termijn te volgen bij Aandacht Groeit?

 


Ben je op zoek naar een Mindfulnesstraining, maar zie je door de bomen het bos niet meer?

Als je Mindfulness googled word je overspoeld met informatie en trainers die iets aanbieden op het gebied van Mindfulness. Hoe kun je nu het kaf van het koren onderscheiden?

Ga op zoek naar de mindfulnesstraining die is ontwikkeld door Jon Kabat Zinn in de late jaren 70. De training wordt gegeven volgens een vast protocol en wordt officieel een MBSR training genoemd (Mindfulness Based Stress Reduction). Gekwalificeerde trainers zijn aangesloten bij de VMBN , zo ook Marsha Kooy van Aandacht Groeit.

Voor meer informatie over de training van Jon Kabat Zinn zie onderstaande video;
 

Kies ik voor een groepstraining of een individuele training?


Het verdient de voorkeur om een de training in een groep te volgen. De deelnemers ervaren de feedback van anderen vaak als verhelderend en helpend. Tevens is het stimulerend om de beoefening thuis voort te zetten.

In sommige situaties is het prettiger om de training individueel te volgen. Het kan b.v. helpend zijn bij het leren omgaan met obstakels in de werksituatie. Er wordt tijdens training ingegaan op je persoonlijke situatie en je wordt gecoached bij het mindful leren omgaan met deze obstakels.

Het kan uiteraard ook een persoonlijke keuze zijn om de training individueel te volgen om een specifieke reden. Ook individueel wordt de 8-weekse training gevolgd en wordt daarom (deels) vergoed door diverse zorgverzekeraars. Kijk voor meer informatie op de zorgwijzer.

 
Inschrijven
Marsha Kooy
Aandacht Groeit
Klokhoek 18
3833GX Leusden
Tel: 033 – 707 40 85 (Omnis keuze 8)
Mob: 06 – 294 82 640
E-mail: 
marsha@aandachtgroeit.nl
Web: www.aandachtgroeit.nl
Route: routebeschrijving
KvKnr.: 57670552

Copyright © 2018 Aandacht Groeit, All rights reserved.


Wil je iets veranderen aan je eigen gegevens?
Je kunt zelf je eigen gegevens bewerken
 of je afmelden voor deze mailinglijst

Email Marketing Powered by Mailchimp