Copy

Beste <<First Name>>,

Terwijl ik dit schrijf ligt er een dun laagje sneeuw buiten. De lichtjes in de kerstboom fonkelen en de kaarsen branden. Een prachtige manier om het jaar te eindigen. Er is dan ook net even meer ruimte om stil te staan en te zien waar ik dankbaar voor ben. Dan denk ik aan alle deelnemers die het afgelopen jaar een training en/of workshops bij Aandacht Groeit hebben gevolgd en het vertrouwen bij mij neerlegden om hen te begeleiden bij het werken aan hun herstel. En ook de fijne collega's waar ik mee heb samengewerkt tijdens de workshops en mij geïnspireerd hebben. Ik bedank alle mensen die Aandacht Groeit een warm hart toedragen voor jullie aandacht.

Aandacht Groeit start in 2019 met onderhoudsmomenten om mindfulness onder de aandacht te houden in je leven. Lees hier meer over in deze nieuwsbrief. Tevens staat er een verdiepingsdag ingepland waarin ik tezamen met Joke Schipper dieper inga op de elementen van mindfulness. Meer hierover in januari. 

Ik kijk uit naar een nieuw jaar met nieuwe ontmoetingen, maar voor nu wens ik jullie
fijne feestdagen dagen toe en mooi nieuw jaar.

Hartelijke groet,

Marsha
Delen
Tweet
Doorsturen
Om gehoor te geven aan de behoefte van deelnemers die een MBSR training gevolgd hebben, vindt er op elke eerste zaterdag van de maand een onderhoudsmoment plaats. Van 9.30 tot 11.00 uur oefenen we samen in het onderhouden van aandachtig zijn en is er ruimte om ervaringen te delen. Jouw financiële bijdrage is geheel vrijwillig. Inschrijving is verplicht via inschrijven onderhoudsmoment.

De data staan in de agenda op de site.

Het eerstvolgende onderhoudsmoment is op 2 februari 2019 in De Kit in Leusden.

 
Marsha Kooy
Aandacht Groeit
Klokhoek 18
3833GX Leusden
Tel: 033 – 707 40 85 (Omnis keuze 8)
Mob: 06 – 294 82 640
E-mail: 
marsha@aandachtgroeit.nl
Web: www.aandachtgroeit.nl
Route: routebeschrijving
KvKnr.: 57670552

Copyright © 2018 Aandacht Groeit, All rights reserved.


Wil je iets veranderen aan je eigen gegevens?
Je kunt zelf je eigen gegevens bewerken
 of je afmelden voor deze mailinglijst

Email Marketing Powered by Mailchimp