Copy
Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017
Τα ΝΕΑ μαΣ
        Περιεχόμενα:
  • Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2017
  • Καλωσορίζουμε 5 νέα Μέλη στο ΕΙΕΠ
  • Ceo Breakfast - Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017
  • Εκπαίδευση: Leading Customer Service Excellence
  • +3 Εκπαιδευτικές δράσεις για τον Οκτώβριο & Νοέμβριο
Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2017
Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους!
Η πρώτη φάση του διαγωνισμού ολοκληρώθηκε. Οι υποψηφιότητες έχουν κατατεθεί και οι κριτικές επιτροπές αξιολογούν τα ερωτηματολόγια για την ανάδειξη των τριών (3) φιναλίστ ανά κατηγορία.

Οι φιναλίστ, θα παρουσιάσουν την υποψηφιότητά τους στην κριτική επιτροπή, για την ανάδειξη του τελικού νικητή ανά κατηγορία τη Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017.
Καλωσορίζουμε 5 νέα Μέλη στο ΕΙΕΠ
Η ManpowerGroup®, η κορυφαία παγκόσμιας εμβέλειας εταιρία παροχής λύσεων ανθρώπινου δυναμικού, βοηθά τους οργανισμούς να εξελίσσονται και να ξεχωρίζουν σε έναν κόσμο που αλλάζει γρήγορα παρέχοντας υπηρεσίες όπως η εύρεση, η αξιολόγηση, η ανάπτυξη και η διαχείριση Ταλέντων. Περισσότερες πληροφορίες...
Η  εταιρία "MARVEL S.A.", δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρονικών και αυτοματισμού ναυτιλίας από το 1992. Παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις όπως πώληση μηχανημάτων και ανταλλακτικών, εγκατάσταση, ετήσιες επιθεωρήσεις και τεχνική υποστήριξη. Περισσότερες πληροφορίες...
Δημιούργημα μιας ομάδας ανθρώπων με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην αγορά του DIY και HomeImprovement, η Vector Brands δραστηριοποιείται στην προμήθεια χρωματοπωλείων, μεγάλων retail αλυσίδων ιδιοκατασκευών και σούπερ μάρκετ. Περισσότερες πληροφορίες...
Η εταιρία VIOSPIRAL AEBE ιδρύθηκε το 1974 από τους αδερφούς Χρυσόστομο και Νικόλαο Νατσακάκο, και από το 1990 στεγάζεται στο ιδιόκτητο κτίριό της, συνολικής επιφανείας 3200 m² στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Περισσότερες πληροφορίες...
Η Vivechrom, μέλος της AkzoNobel, κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά και συνεχίζει την ανοδική της πορεία με μοντέρνα οργάνωση, δυναμική ομάδα διοίκησης και ένα σημαντικό ανθρώπινο δυναμικό 217 εργαζομένων. Περισσότερες πληροφορίες...
Ceo Breakfast - Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017  
Την Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport, ο κ. Γιώργος Σιώμκος, Καθηγητής και Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο κ. Άγγελος Παντουβάκης, Αν. Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, παρουσίασαν στο Ceo Breakfast, το θέμα, "Από τη Χαρτογράφηση των Φανταστικών Εμπειριών του Γκιούλιβερ στην Προσομοίωση του Πραγματικού Ταξιδιού του Πελάτη".
Εκπαίδευση: Leading Customer Service Excellence 
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου  η 1η σειρά του προγράμματος “Leading Customer Service Excellence”, σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School.
 
Μέσα από 32 ώρες εκπαίδευσης και διάδρασης, το καινοτόμο και εξειδικευμένο πρόγραμμα στη διοίκηση εξυπηρέτησης πελατών, έχει ως στόχο την ενδυνάμωση των στελεχών εξυπηρέτησης πελατών με σύγχρονες αξίες και δεξιότητες.
 
Στην πρώτη σειρά συμμετείχαν οι εταιρείες: ALPHA BANK, EUROLIFE ERB Ασφαλιστική, EUROTEL HOSPITALITY A.E., HSBC Bank plc, NESPRESSO HELLAS SA, PRAKTIKER HELLAS Α.Ε., STANLEY BLACK & DECKER (Hellas) Ltd, ΕΥΔΑΠ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ.

Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, ξεκινάει η 2η σειρά και εάν θέλεις να γίνεις μέρος της ομάδας εξασφάλισε σήμερα τη θέση σου.
Περισσότερες πληροφορίες...
+3 Εκπαιδευτικές δράσεις για τον Οκτώβριο & Νοέμβριο
SLEED

Επιμορφωτικό Σεμινάριο | Digital Marketing & Customer Satisfaction| 24.10.2017 | στο Κτίριο των Αττικών Διαδρομών, στην Παιανία.
 
Εισηγητής: Στέλιος Ηλιάκης, General Manager & Co-Founder
PRAKTIKER HELLAS ΑΕ

Study Tour | “Ξεδιπλώνοντας την εμπειρία των πελατών στα Praktiker” | 31.10.2017 | στα Κεντρικά Γραφεία Praktiker, στον Ταύρο.
 
Εισηγητής: Χρίστος Τσιάκας, Training Manager
LEAD ON BOARD INTERNATIONAL

Επιμορφωτικό Βιωματικό Σεμινάριο | “TRUE ΙNSPIRATIONAL STORIES OF THE GLOBAL HISTORY IN MANAGEMENT” | 07.11.2017 | στο Κτίριο των Αττικών Διαδρομών, στην Παιανία.
 
Εισηγητές: Λουκία Κ. Τσιμιτσέλη, Μanaging Director & Senior Consultant/ Αθανάσιος Σακκάς, Senior Consultant
Copyright © 2017
All rights reserved:
Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών

Our mailing address is:
info@customerservice.gr

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών · 41,9χλμ Αττικής Οδού · Παιανία 190 02 · Greece

Email Marketing Powered by Mailchimp