Copy
Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Τα ΝΕΑ μαΣ
        Περιεχόμενα:
  • Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2018
  • Καλωσορίζουμε 6 νέα Μέλη στο ΕΙΕΠ
  • Ceo breakfast 
  • Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών
  • Ημερίδες 2018 σε Κρήτη & Πάτρα
  • Εκπαίδευση σε συνεργασία με το Alba
  • +7 Εκπαιδευτικές δράσεις μέσα στον Οκτώβριο - Νοέμβριο
Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2018
Βραβεύουμε τους καλύτερους!
Καλωσορίζουμε 6 νέα Μέλη στο ΕΙΕΠ
H AVIN, ένα από τα κορυφαία ονόματα στην ελληνική αγορά πετρελαιοειδών, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1977. Έχοντας διαγράψει μία συνεχόμενα δυναμική πορεία ανάπτυξης, διαθέτει ιδιόκτητες... Περισσότερες πληροφορίες
Το efood ξεκίνησε το 2012 σε ένα σαλόνι με 3 άτομα και είναι τώρα η #1 online υπηρεσία διανομής φαγητού στην Ελλάδα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερα από 5.000 καταστήματα σε 50 πόλεις της χώρας μας και... Περισσότερες πληροφορίες

Η INTERAMERICAN είναι μια εταιρία με περισσότερα από 45 χρόνια ηγετικής παρουσίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, όπου δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφάλισης... Περισσότερες πληροφορίες

Η  εταιρία μας "MARVEL S.A.", δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρονικών και αυτοματισμού ναυτιλίας από το1992. Παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις όπως πώληση μηχανημάτων... Περισσότερες πληροφορίες

Η PressiousArvanitidis, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες εκτυπώσεων στην Ελλάδα, με ηγετική θέση στον κλάδο, σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, πιστοποιημένο έλεγχο ποιότητας και στελέχη... Περισσότερες πληροφορίες

What is Robotic Process Automation? Deploy software robots to mimic human actions on your computer system. Use tech nology that allows your employees to configure computer software or a “soft ware robot”... Περισσότερες πληροφορίες

Ceo breakfast
Inspiring Others Through Resonant Leadership, Emotional Intelligence and Renewal
Την Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018,  08:30-10:30, στο Sofitel Athens Airport, πραγματοποιήθηκε το CEO Breakfast με θέμα “Inspiring Others Through Resonant Leadership, Emotional Intelligence and Renewal”.
Εισηγητής ήταν ο κος Richard E. Boyatzis, διακεκριμένος Καθηγητής και μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στον κόσμο για την ανάπτυξη ηγεσίας και τη συναισθηματική νοημοσύνη.
Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών
1 - 6 Οκτωβρίου 2018 | Γιορτάσαμε όλοι μαζί & σας ευχαριστούμε!
Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από τις δράσεις των εταιρειών που συμμετείχαν.
Γνωριμία με το egg – enter•grow•go
"Η Εξυπηρέτηση
στη νέα επιχειρηματική γενιά"
 
Στο πλαίσιο της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών το ΕΙΕΠ συνάντησε το egg – enter•grow•go
Η κα Ρούλα Μπαχταλιά, Programme Manager egg μας υποδέχτηκε με μεγάλο ενθουσιασμό στα γραφεία τους στη Λ. Συγγρού. Ο κος Ιωάννης Μποζοβίτης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΕΙΕΠ παρουσίασε το όραμα και τους τομείς δράσεις του ΕΙΕΠ και ακολούθησε η κα Αγγελίνα Μιχαηλίδου, Μέλος Δ.Σ. ΕΙΕΠ όπου αναφέρθηκε στην Αξία της Εξυπηρέτησης για τις επιχειρήσεις και ειδικότερα στη νέα επιχειρηματική γενιά.
Ημερίδες 2018 σε Κρήτη & Πάτρα
1η Ημερίδα στην Εξυπηρέτηση Πελάτη στην Κρήτη
Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, στο Ηράκλειο Κρήτης πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή η 1η Ημερίδα Εξυπηρέτησης Πελάτη. Οι εταιρείες που συμμετείχαν με παρουσίαση στην εκδήλωση ήταν: BMW Financial Services Hellas, Carglass, ELPEDISON S.A., Enartia, NN Hellas, WIND, ΞΥΝ και ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ. Συντονιστής ήταν ο κος Μιχάλης Ποντικός, Business Development Manager του ΕΙΕΠ.

Ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου κ. Frank Thibaut ανέφερε στο κλείσιμο της εκδήλωσης ότι αυτό είναι μόνο η αρχή και ανανέωσε το ραντεβού με τις εταιρείες για του χρόνου. 
2η Ημερίδα στην Εξυπηρέτηση Πελάτη στην Πάτρα
Με περισσότερες από 100 συμμετοχές την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, στην Εστία Επιστημών Πάτρας πραγματοποιήθηκε η 2η Ημερίδα Εξυπηρέτησης Πελάτη. Οι εταιρείες που συμμετείχαν με παρουσίαση στην εκδήλωση ήταν: Carglass, Coffee Island, Enartia, Praktiker Hellas, Response SA, WIND, ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ, ΓΕΦΥΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕ, ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ, ΞΥΝ, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕ  και ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ.

Στην εκδήλωση απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο κος Ιωάννης Μποζοβίτης, Αντιπρόεδρος του ΕΙΕΠ, ενώ συντονιστής ήταν ο κος Μιχάλης Ποντικός, Business Development Manager του ΕΙΕΠ.
Εκπαίδευση σε συνεργασία με το Alba Graduate Business School
NEW Executive Program | Strategic Customer Service Leadership
4, 5, 11 & 25 Φεβρουαρίου 2019
Το ΕΙΕΠ σε συνεργασία με το Alba Graduate Business School, The American College of Greece πραγματοποιεί για 2η φορά το εξειδικευμένο πρόγραμμα ενδυνάμωσης στελεχών και ανάπτυξης ηγετικών δεξιοτήτων «Strategic Customer Service Leadership».
 
Σκοπός του προγράμματος είναι να ενδυναμώσει τα στελέχη να οδηγήσουν τις ομάδες τους και τους Οργανισμούς τους στην αειφορία και την προσθήκη αξίας τη ψηφιακή εποχή. Το πρόγραμμα θα εστιάσει σε θέματα εταιρικής κουλτούρας και οργανωσιακών αξιών, καθώς και σε θέματα θετικής ηγεσίας και θετικής οργανωσιακής κουλτούρας.
 
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη που ηγούνται ομάδων εξυπηρέτησης πελατών.


Αιτήσεις μέχρι την Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019.
Είπαν για το 1ο πρόγραμμα:
- Έντονα βιωματικό, συνδιαστική γνώση.
- Γνωριμία με νέους ανθρώπους & ανταλλαγή εργασιακής κουλτούρας.
- Μπράβο!
- Εξαιτερικό σεμινάριο.
- Προς βελτίωση τίποτα. 
+7 Εκπαιδευτικές δράσεις μέσα στον Οκτώβριο - Νοέμβριο
Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών

Το ΕΙΕΠ για πρώτη φορά στις 19 Οκτωβρίου παρουσίασε ένα ειδικό σεμινάριο για τα Μέλη του με θέμα, "Workshops for EIEP - Guidelines/ Dos & Don'ts". 
Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν η κα Αγγελίνα Μιχαηλίδου, Γενική Διευθύντρια, Partner Response, Μέλος Δ.Σ. ΕΙΕΠ και ο κος Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Εμπορικός Διευθυντής Yuboto, Μέλος Δ.Σ. ΕΙΕΠ.
Το σεμινάριο απευθυνόταν σε Στελέχη των εταιρειών - μελών του ΕΙΕΠ ανεξαρτήτως βαθμίδας, τα οποία ασχολούνται με την εκπαίδευση, κάνουν παρουσιάσεις και ομιλίες, εκτιθέμενοι στο ευρύ κοινό (εντός ή εκτός της εταιρείας τους). 
Μεγάλη ήταν η συμμετοχή του κόσμου που αγκάλιασε με θέρμη και ενθουσιασμό το σεμινάριο, στο οποίο αναλύθηκαν τα μυστικά που συντελούν στη μεταλαμπάδευση της πληροφορίας και το μοίρασμα καλών πρακτικών.
Σύντομο χαιρετισμό έκανε ο Αντιπρόεδρος του ΕΙΕΠ, κος Ιωάννης Μποζοβίτης.
Το υλικό της παρουσίασης (workshop guidelines) επιμελήθηκε ο κος Κωνσταντινίδης και η κα Μιχαηλίδου.
Braincandy A.E.

Παρουσίαση | "Global innovation in Mystery Shopping" | 02.10.2018 | στο Irrational Academy, στο Σύνταγμα.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών. 

Εισηγητής: Λευκή Κότσιφα, Research Director & Partner
ManpowerGroup

Workshop | "Driving business results through Career Management" | 10.10.2018 | στα γραφεία της ManpowerGroup, στην Αθήνα.

Εισηγητής: Αρετή Μυστηρούδη, Talent & Career Management Senior Consultant
ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ

Factory Tour | "Papastratos S.A. Factory Transformation Tour: A historical investment dedicated to innovation" | 03.10.2018 | στο Εργοστάσιο παραγωγής της, στον Ασπρόπυργο.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών. 

Εισηγητής: Ελένη Μπάρμπα,  Customer Care Supervisor, IQOS Greece
INFOASSIST AE

Workshop | "Ώρα για παιχνίδι! Η ψυχαγωγία ως μέσο ενδυνάμωσης εταιρικής κουλτούρας & δημιουργικής σκέψης" | 15.11.2018 | στα γραφεία της Infoassist, στην Αθήνα.

Εισηγητές: Σπύρος Αθανασόπουλος, Technical Call Center Manager
&
Βαγγέλης Τσαούσης, Key Account Manager
Τράπεζα Πειραιώς

Case Study | "Mobile Banking Evolution: Drive mobile adoption via the branch" | 05.10.2018 | στο Συνεδριακό – Εκπαιδευτικό Κέντρο της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, στη Θεσσαλονίκη.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών για τα Μέλη του ΕΙΕΠ που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη. 

Εισηγητής: Κέλλη Ζαφειροπούλου, Assistant Manager - Mass Retail Coaches & Customer Education, Segment Management, Individuals’ Banking Strategy
UPCOM

Workshop | "Design Thinking "Ας ανακαλύψουμε τη δημιουργικότητά μας και ας σχεδιάσουμε μαζί λύσεις με επίκεντρο τον άνθρωπο" | 20.11.2018 | στο κτίριο των Αττικών Διαδρομών, στην Παιανία.

Εισηγητές: Κώστας Φλώκος, General Manager
&
Βαγγέλης Μπαγιάτης, Senior IT Consultant
Copyright © 2017
All rights reserved:
Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών

Our mailing address is:
info@customerservice.gr

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list