Copy
Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020
 
Τακτική Γενική Συνέλευση ΕΙΕΠ
 • Διενέργεια Αρχαιρεσιών Εκλογής Νέου Δ.Σ.
 • Θέματα Ημερήσιας Διάταξης
 • 11 Υποψήφιοι για τη στελέχωση του Δ.Σ.
Τακτική Γενική  Συνέλευση ΕΙΕΠ
Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών σας προσκαλεί σε Τακτική Γενική Συνέλευση και για τη διενέργεια αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020 και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο «Sofitel Athens Airport», Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, στα Σπάτα Αττικής. 

Η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη και ιδιαίτερα σημαντική.

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι:
 1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης
 2. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
 3. Έκθεση Πεπραγμένων Δ.Σ.
 4. Οικονομικός Απολογισμός
 5. Παρουσίαση Έκθεσης από Ελεγκτική Επιτροπή
 6. Απαλλαγή Δ.Σ.
 7. Προσθήκη/ τροποποίηση άρθρων του καταστατικού
 8. Παρουσίαση υποψηφίων
 9. Εκλογές Ανάδειξης Νέου Δ.Σ. και Ελεγκτικής Επιτροπής
11 Υποψήφιοι για τη στελέχωση του Δ.Σ.
ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε.
Frank Τhibaut, Διευθυντής Διοδίων, Εμπορικής Διαχείρισης & Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης

O Frank Τhibaut γεννήθηκε στο Καμερούν το 1968.
Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Aix en Provence με σπουδές στο Eπιχειρηματικό Δίκαιο Διοίκησης Μεταφορών και στα Οικονομικά (MBA).
Είναι Διευθυντής Διοδίων, Εμπορικής Διαχείρισης & Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης στην εταιρεία «Αττικές
Διαδρομές ΑΕ», εταιρεία Λειτουργίας και Συντήρησης της Αττικής Οδού, με βασικά αντικείμενα το στρατηγικό σχεδιασμό και υλοποίηση της εταιρικής εμπορικής πολιτικής, τη διαχείριση των διοδίων και του Call Center, το δίκτυο πωλήσεων και το σύστημα ηλεκτρονικής εγγραφής.
Είναι σύμβουλος και εκπαιδευτής στελεχών διαχείρισης διοδίων και εμπορικής πολιτικής σε άλλους αυτοκινητοδρόμους σε διεθνές επίπεδο (ΗΠΑ, Ευρώπη και Αφρική).
Στο παρελθόν έχει διατελέσει Πρόεδρος Επιτροπών στο IBTTA (International Bridge, Tunnel and Turnpike Association) ενώ από το 2018 είναι Πρόεδρος στο AFIC, το Γαλλικό Σύνδεσμο Μηχανικών και  Διευθυντικών Στελεχών.
Η εταιρεία «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.» είναι μέλος του ΕΙΕΠ από το 2006,  ο Frank Thibaut είναι ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΙΕΠ από το 2014, ενώ έχει επίσης διατελέσει Γενικός Γραμματέας  και μέλος του ΔΣ.
BRAINCANDY
Σταμάτης Κάντζας, Ιδρυτής & CEO
 
Γεννήθηκε στις Σέρρες, όπου έζησε μέχρι τα 18 του χρόνια. Σπούδασε Marketing στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος (Deree), παράλληλα με Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ αργότερα απέκτησε Master στην Οργανωτική Αλλαγή και Ανάπτυξη από το Πανεπιστήμιο του Manchester (Uk). Το 2004 ξεκίνησε να εργάζεται στην εταιρεία Procter & Gamble ως Υπεύθυνος Γνώσης της Αγοράς και του Καταναλωτή. Το 2009 παραιτήθηκε προκειμένου να ιδρύσει την Braincandy (
braincandy.gr), στην οποία εργάζεται μέχρι σήμερα ως CEO. Τα τελευταία 10
χρόνια, η Braincandy έχει προσφέρει καθοδήγηση σε θέματα brand strategy σε πολλές ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, καθώς επίσης και καινοτόμα εργαλεία έρευνας αγοράς (όπως το zampplebox.com), εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις σχετικά με την κατανόηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς (μέσω του irrationalacademy.org) και πρωτοποριακές πλατφόρμες (όπως το zevioo.com και το πιο πρόσφατο wisdrop.com).
Eurobank Ergasias
Αικατερίνη (Ελίνα) Νικάκη, Head of  Public Sector & NPOs Banking, Head of Sector Business Planning  & Customer Excellence

Η Ελίνα ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα στην Deloitte Consulting (ΗΠΑ) ως Senior Consultant (1998-2001) 

και αργότερα ως Project Manager (2003-2004), παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες στον χώρο των πωλήσεων. Επιπλέον, ηγήθηκε ομάδων Συμβούλων και ταυτόχρονα ανέλαβε το client management με Senior Executives σε μεγάλα και μακροχρόνια έργα.
Το 2004 επέστεψε στην Ελλάδα όπου εργάστηκε στο Corporate Development Division της Alpha Bank Group of Companies, αναλαμβάνοντας το project management σε σημαντικές συνεργασίες πελατών. Στην οικογένεια της Eurobank εντάσσεται το 2005 αρχικά ως Manager στο Wholesale Banking (2005-2011), και αργότερα ως Head of Wholesale Banking Strategic Projects Division (2011-2013) και Head of Capital Markets & Wealth Management Business Development & Planning (2013-2015), έχοντας την ευθύνη για στρατηγικές πρωτοβουλίες και επιχειρηματικά έργα Private Banking, Investment Banking, Securities Brokerage, Asset Management, Treasury και Corporate Banking, στους τομείς Strategy and Planning, Business Development και Operational Efficiency.

Αναζητώντας νέες επαγγελματικές προκλήσεις, το 2015 μετακινείται στον χώρο του Retail Banking και από τη θέση του Head of Public Sector & NPOs Banking, αναλαμβάνει τη δημιουργία μιας νέας Μονάδας που έρχεται να καλύψει τις τραπεζικές ανάγκες του Δημοσίου Τομέα και των Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών. To 2019 αναλαμβάνει παράλληλα καθήκοντα Head of Sector Business Planning  & Customer Excellence παίρνοντας  στην ευθύνη της τον χώρο του Complaint Management και τη δημιουργία της νέας Μονάδας Customer Service Enhancement, με στόχο την ενίσχυση της πελατοκεντρικής κουλτούρας του Οργανισμού με πρωτοβουλίες που μετατρέπουν τις συναλλαγές του πελάτη με την Τράπεζα σε απλή και ευχάριστη εμπειρία.

Η Ελίνα είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ενώ κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους σε Science in Information Networking (Pittsburgh, PA, USA) και Master of Business Administration (MBA), Major in Finance (The Wharton School, University of Pennsylvania).

Μιλάει Αγγλικά (fluent) και Γαλλικά (proficient).

Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

GLOBAL LINK
Κώστας Σιγαλός, CEO

Ο Κώστας μετά το MBA στο City University, Cass Business School του Λονδίνου, ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του σαν brand manager της Procter & Gamble Βρετανίας.  Στη συνέχεια πέρασε στο χώρο της έρευνας αγοράς σε πολυεθνικές εταιρείες στην Αγγλία και στην Ελλάδα. Το 1989 ίδρυσε την Global Link, εταιρία που γνώρισε γρήγορη ανάπτυξη, έχει διακριθεί για την εφαρμογή πρωτοποριακών τεχνικών στην έρευνα αγοράς, και σήμερα στο πελατολόγιό της περιλαμβάνει κορυφαίες Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες. Η Global Link είναι μέτοχος στο διεθνές δίκτυο
εταιριών έρευνας Global, που με έδρα το Λονδίνο έχει παρουσία σε 35 χώρες.
O Κώστας την περίοδο 1999-2004 διετέλεσε επισκέπτης καθηγητής στην Έρευνα Αγοράς στο American College of Greece (Deree College). Είναι συχνός ομιλητής σε συνέδρια Marketing και Έρευνας Αγοράς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ έχουν δημοσιευθεί πολυάριθμα άρθρα του.
Εκτός από την έρευνα, είναι ενεργό μέλος του International Wine & Food Society, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχει για τον αθλητισμό και την κλασσική μουσική.
 
Συνήθως βρίσκεται στο γραφείο πριν τις 06:00 για μία πρώτη επισκόπηση των projects, στις 07:30 στο γυμναστήριο και στις 09:30 πίσω στο γραφείο για το επίσημο ξεκίνημα της μέρας.
HELLENIC FOOD VOUCHER SERVICES
Γεωργία Κατσιρούμπα, Γενική Διευθύντρια

ΣΠΟΥΔΕΣ: University of Massachusetts, BOSTON, 1988 

Bachelor of Economics – Specialization International Economics

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ:

Ξεκινώντας την επαγγελματική μου πορεία στον τραπεζικό χώρο στην CITIBANK – DINERS CLUB  6 χρόνια στο τμήμα  MARKETING & ΠΩΛΗΣΕΩΝ KEY ACCOUNT MANAGER

Και μετά στον χώρο των CALL CENTERS INSOURCING – OUTSOURCING 20 χρόνια εμπειρίας σε μεγάλες εταιρίες

WIND – CUSTOMER SERVICE MANAGER

DHL – COUNTRY CUSTOMER SERVICE MANAGER

MEDIAFON – MEDIATEL GENERAL MANAGER

PHONE MARKETING – COMMERCIAL MANAGER

CALL CENTER CONSULTANT – SET UP OFF CONTACT CENTERS – ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ  ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ – ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ – ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ – ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ.

Ιδρυτικό Μέλος του ΕΙΕΠ ως εταιρία MEDIAFON ακολουθώντας το όραμα.

Έχω διαταλέσει Πρόεδρος και Γραμματέας του HELLENIC CALL CENTER ASSOCIATION.

Το 2016 ιδρύω την εταιρία HELLENIC FOOD VOUCHER ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΣΙΤΙΣΗΣ. Δημιουργώντας στην πορεία περισσότερες υπηρεσίες και διεκδικώντας μερίδιο στην αγορά των Διατακτικών.

LEASEPLAN
Αντώνης Κοκκόλας, Operations Director

Personal Data


Date of birth: January 5th, 1972                              
Place of Birth: Athens
Marital Status: Married                                               
Nationality: Greek
Education
 • 1994
  University of Huddersfield, United Kingdom M.B.A (Master of Business Administration)
 • 1993
  The College of Southeastern Europe. Athens, Greece
  BSc in Business Administration, Marketing
 Professional Experience
 • 2017 - Today
  LeasePlan, Operations Director
 • 2016 - 2017
  LeasePlan, Sales Manager
 • 2012 - 2016
  Verizon Partners Solutions, International Voice Trading Senior Manager/ Product Manager
 • 2009 - 2012
  Verizon Global Wholesale, Sales Manager, Carrier Relations - Greece, Israel & Balkans
 •  2001 - 2009
  Verizon Business (Formerly MCI), Key Account Manager, Greece
 •  2000 - 2001
  Inschape Holdings Hellas (Toyota Group)/ Eurolease, Network Sales Development
 • 1999 - 2000
  Sony Hellas/ Consumer Sales, Key Account Manager
 •  1997 - 1999
  Sony Hellas/ Sony Telecom Club, Customer Service /Account supervisor
Foreign Languages: English, French.
Other interests: Photography, Music, Reading, Cinema, Sports, Wines.
Lead on Board International
Λουκία Τσιμιτσέλη, Managing Director & Senior Consultant

Σπούδασε Δημοσιογραφία με υποτροφία στις Πολιτικές Επιστήμες των Μ.Μ.Ε. Παντείου Πανεπιστημίου.
Εργάσθηκε 7 συναπτά έτη ενεργά στο Πολιτικό & Κοινοβουλευτικό Ρεπορτάζ για τους εκδοτικούς & δημοσιογραφικούς οργανισμούς, “Antenna”, “Alpha”, “ΕΡΤ, εκδόσεις “Μπόμπολα”, «Έθνος», «Εικόνες» & “Εκδόσεις Λυμπέρη”. Παρουσίαση Δελτίου Ειδήσεων & συντονίστρια Πολιτικών panels σε ημερίδες του Υπουργείου Ανάπτυξης.
Φέρει εξειδίκευση στις εκπαιδευτικές θεματολογίες του σύγχρονου Management με ρόλο HR για την Β-@head Αγγλίας.Το 1996 αναλαμβάνει το ρόλο της Executive Τrainer του Personnel της ASPIS BANK, υπεύθυνη εκπαίδευσης Δικτύου, ΗR Τrainings & Εναλλακτικών Δικτύων.
 
Είναι πιστοποιημένη από την ΕΟΚ, στη Συμβουλευτική Εθνικών & Διεθνών Διαγωνισμών, με αποκλειστική δράση στους ομίλους “Ν. Παπαποστόλου”, “Ε&Ε Medical S.A για Ευρώπη, Βαλκάνιa, Ελλάδα & Κύπρο.
Διατήρησε συνεργασία ως εκπαιδευτικός σύμβουλος με τις εταιρίες LINKAGE & RESPONSE.
Διαθέτει Δίπλωμα Συμβούλου πιστοποιημένο της Ε.Ο.Κ.
Είναι μέλος της Αθηναϊκής Ένωσης  Συντακτών.
Πιστοποιημένη Εισηγήτρια του ΟΑΕΔ.
Εκλεγείσα Δημοτική Σύμβουλος Δήμων Παπάγου – Χολαργού για πέντε τετραετίες.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
 • To 2013 απέκτησε έπαινο αναγνώρισης ως η «ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ» στα Εθνικά Βραβεία του Ε.Ι.Ε.Π.
 • Έχει πιστοποιήσει πάνω από 8.500 άτομα. Διακρίνεται για τα έτη 2017 -2018 στην παγκόσμια κατάταξη στους 3 πρώτους διεθνείς πιστοποιημένους & αριστούχους Tutors, με συνολικό βαθμό 3,87 στο άριστα 4.
 • Το 2020 κέρδισε Υποτροφία στο “ADVNACED TEACHING” του HARVARD Πανεπιστημίου.
Metric Global Network
Βασίλης Νικολάου, Μηχανικός ανάπτυξης υπηρεσιών & προϊόντων


Ο Βασίλης Νικολάου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975.
Είναι απόφοιτος του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου όπου σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός.
Ακολούθησε μετεκπαίδευση σε πανεπιστήμια του εξωτερικού στους τομείς των ηλεκτρονικών και της πληροφορικής.

Από το 1999 όπου ενεργοποιείται ως μηχανικός δικτύων σε μεγάλα οικονομικά ιδρύματα , έχει βιώσει τις οικονομικές αλλαγές της παγκόσμιας αγοράς όπως την αποϋλοποίηση του χρηματιστηρίου, την αλλαγή νομίσματος και τις νομοθετικές μεταβολές από τη σκοπιά της πρώτης γραμμής.
Είναι εποπτευόμενος από διαφόρους φορείς, όπως Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς , Τράπεζα της Ελλάδος και το Χρηματιστήριο  Αθηνών και έχει διατελέσει διοικητικό μέλος σε πληθώρα εταιρειών.  Έχει πιστοποιηθεί από  vendors του κλάδου όπως Cisco, Microsoft και Red Hat Linux.

Είναι CEO , co- founder and Chief Development Engineer στη Metric Global Network, εταιρεία συμβουλευτικής και παροχής υπηρεσιών πληροφορικής.
Σήμερα ασχολείται κυρίως με την ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών, ανάλυση αναγκών, σχεδιασμό δικτύων και παροχή λύσεων επιχειρησιακής συνέχειας.
Η Metric Global Network είναι μέλος του ΕΙΕΠ από το 2018.

Praktiker Hellas A.E.
Ιωάννης Μπζοβίτης, Sales & Human Resources Director

Ο Ιωάννης Μποζοβίτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία. Σπούδασε Παιδαγωγική και στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε σε Ελλάδα και εξωτερικό σε θέματα όπως Πωλήσεις, Ηγεσία, Διοίκηση & Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Καινοτομία κτλ.
Σήμερα μετρά 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο του λιανεμπορίου.
Στο δυναμικό της Praktiker εντάχθηκε το 1992. Σε αυτή την πορεία διετέλεσε Διευθυντής Πωλήσεων για 13 συναπτά χρόνια, ενώ από το 2011 ανέλαβε επιπροσθέτως τη

Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας. Από το 2014 είναι μέλος του Δ.Σ. της Praktiker Hellas Α.Ε.
Από τον Ιούλιο του 2014 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών  υπό την πιο πρόσφατη ιδιότητα του Αντιπροέδρου.  Επίσης, αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος ενώ διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβούλιου την περίοδο 2007-2010.

RESPONSE S.A.
Παναγιώτης Κυζιρίδης, Τraining & Development Senior Consultant

 
Επαγγελματική Εμπειρία & Σπουδές
Σύμβουλος Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού RESPONSE S.A.
Σύμβουλος Επιχειρήσεων.
Country Business Manager NESTLE Nutrition για Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία.
Business Unit Manager, κλάδος γαλακτοκομικών NESTLE Ελλάς & MSC in Marketing, BSC in Business Administration.
Κλαδική & Εθελοντική Δραστηριότητα
Πρόεδρος Δ.Σ. του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Παιδικών Τροφών Ελλάδας (ΣΕΠΤΕ/ΣΕBΤ).
Εθελοντής Μέντορας σε προγράμματα Μαθητικής Επιχειρηματικότητας (ΣΕΝ/JA Greece).
Εθελοντής Δασοπυροσβέστης Πολιτικής Προστασίας (Εθελοντές Δασοπυροπροστασίας Αττικής - ΕΔΑΣΑ).
Εθελοντικά προγράμματα σίτισης ευπαθών συμπολιτών μας.
Ενεργός εθελοντής αιμοδότης.
Yuboto Ltd
Ιωάννης Κεφαλάκης, Οικονομικός Διευθυντής


Γεννήθηκε στην Αίγυπτο και είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.
Πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
 


Διετέλεσε Γενικός διευθυντής, Οικονομικός διευθυντής, Διευθυντής πιστώσεων, Οικονομικός αναλυτής, Εσωτερικός ελεγκτής, διευθυντής ανάπτυξης & οργάνωσης καθώς και σύμβουλος επιχειρήσεων σε μεγάλες Πολυεθνικές, για σχεδόν 30 χρόνια, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και σε Ελληνικές επιχειρήσεις επί άλλα 23 χρόνια. Εργάστηκε συνολικά για σχεδόν 10 χρόνια στην Αλβανία, στην Αίγυπτο,

στην Ελβετία, στις ΗΠΑ και στη Σαουδική Αραβία και στις δύο πρώτες συμμετείχε στην ολιγομελή διευθυντική ομάδα ξένων στελεχών για την εγκατάσταση, οργάνωση, διοίκηση και εφαρμογή νέων επιχειρηματικών σχεδίων και κατασκευής εργοστασίου στην Αίγυπτο.
Ασχολήθηκε επαγγελματικά με την πρόσληψη διευθυντικού προσωπικού  μεγάλων εταιριών και είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής από το Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης Δομών Επαγγελματικής  Κατάρτισης και Υποστηρικτικών Υπηρεσιών (ΕΚΕΠΙΣ) καθώς και εισηγητής στον ΟΑΕΔ.
Ασχολήθηκε επί πολλά έτη με την εκπαίδευση σαν εισηγητής, συνεργαζόμενος με κέντρα επαγγελματικής εκπαίδευσης ( ΚΕΚ ), σε σεμινάρια ανοικτά, ενδοεπιχειρησιακά και ανέργων κυρίως στους τομείς: Μικροοικονομίας και οργάνωσης εταιριών, Ηγετικής Διοίκησης, Ολικής Ποιότητας, Εσωτερικού Ελέγχου, Εξυπηρέτησης πελατών και Διαπραγματεύσεων.
Ιδρυτής του Ελληνικού Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών και αντιπρόεδρος μέχρι το 1985 καθώς και μέλος του Διεθνούς Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών. 
Μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών ως εκπρόσωπος της εταιρίας τηλεπικοινωνιών Yuboto Ltd.
Ασχολείται εξω-επαγγελματικά με τη Ζωγραφική και τη γλυπτική οργανώνοντας ατομικές εκθέσεις με τουλάχιστον 30 έργα σε κάθε εκδήλωση και συμμετέχοντας σε ομαδικές εκθέσεις Αιγυπτιωτών εικαστικών.
Τέλος, ασχολείται με τη συγγραφή και την έκδοση επιστημονικών βιβλίων.

Facebook
Website
LinkedIn
Copyright © 2017
All rights reserved:
Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών

Our mailing address is:
info@customerservice.gr

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list