Copy
Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Τα ΝΕΑ μαΣ
        Περιεχόμενα:
  • Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2018
  • Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών
  • Καλωσορίζουμε 2 νέα Μέλη στο ΕΙΕΠ
  • 1η Ημερίδα στην Εξυπηρέτηση Πελάτη στην Κρήτη
  • Εκπαίδευση σε συνεργασία με το ALBA
  • +3 Εκπαιδευτικές δράσεις μέσα στο Σεπτέμβριο
Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2018
Ξεκίνησε η υποβολή υποψηφιοτήτων!
Ξεκίνησε η υποβολή υποψηφιοτήτων για την 9η διοργάνωση των Εθνικών Βραβείων Εξυπηρέτησης ΠελατώνΥποβάλλετε την υποψηφιότητά σας και συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας μέχρι την Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018!

Διεκδικήστε μία θέση ανάμεσα στις εταιρείες που θα ξεχωρίσουν για τις καινοτόμες πρακτικές τους στον τομέα εξυπηρέτησης πελατών!
Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών
1 - 6 Οκτωβρίου 2018 | Γιορτάζουμε όλοι μαζί!
Μας είπαν για την Εθνική Εβδομάδα..
Η ανάδειξη των νέων διεθνών τάσεων στο επιχειρηματικό περιβάλλον και η δημιουργία προϊόντων που πάντα θα πρέπει να απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες επικοινωνίας μεταξύ των επιχειρήσεων της ελληνικής αγοράς, είναι μία συνεχής προσπάθεια της Boussias Communications. Όλοι μαζί καθημερινά παρακολουθούμε τον παλμό της αγοράς, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας
και προσπαθούμε να μετατρέψουμε την εξυπηρέτησή τους σε μία μοναδική εμπειρία.
Με αφορμή τη συμμετοχή μας στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών το 2017, μας δόθηκε η ευκαιρία μέσα από ένα self assessment questionnaire, να καταγράψουμε και να αξιολογήσουμε τις προσπάθειές μας αλλά και να συλλέξουμε πολύτιμες προτάσεις των ίδιων των εργαζομένων για τη βελτίωση της ποιότητας εξυπηρέτησης που προσφέρουμε.
Το υλικό που προέκυψε ήταν πολύτιμο και μας οδήγησε στις αξίες στις οποίες στηρίχθηκε η επικοινωνία μας με όλους τους συνεργάτες μας την χρονιά που ακολούθησε.
Στη διάρκεια της φετινής εβδομάδας θα γιορτάσουμε τα εξαιρετικά αποτελέσματα της αφοσίωσής μας στην ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση των πελατών μας !
 
Ειρήνη Φαφούτη
Conferences, Awards & Subscriptions Dpt Sales Head, Boussias Communications
Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό εμείς στη Cityzen συμμετείχαμε πέρυσι στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα υπό την αιγίδα του Εθνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών. Κατά τη διάρκεια της 
διοργάνωσης μας δόθηκε η ευκαιρία να αναδείξουμε την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της εταιρίας μας και να γνωστοποιήσουμε στους πελάτες μας τη δέσμευσή μας για τη διαρκή βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας προς αυτούς.

Μέσα από τις δράσεις που υλοποιήσαμε καταφέραμε να επιβραβεύσουμε και να ενισχύσουμε ηθικά τους ανθρώπους μας που εργάζονται καθημερινά για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών, αλλά και να «ευχαριστήσουμε» τους ίδιους τους πελάτες μας για την μακροχρόνια εμπιστοσύνη τους. Έχουμε ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες με σκοπό να υποστηρίξουμε και φέτος το πνεύμα της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης!»
 
Κωνσταντίνος Κυριαζής
CEO, Cityzen Parking & Services
To Customer Care είναι μία δυνατή ομάδα με πάθος και όρεξη, που συνεχίζει να ξεχωρίζει και να δημιουργεί θετικές εμπειρίες που εδραιώνουν τη θέση του Ομίλου ΟΤΕ στην καρδιά των πελατών μας.  
Μέσα από το πρόγραμμα Customer CareYour Experience, που πραγματοποιείται τα τελευταία 10 χρόνια οι εργαζόμενοι της Cosmote και της Cosmote e-Value, έχουν τη μοναδική ευκαιρία
να διασκεδάσουν, να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να δημιουργήσουν ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους. Το πρόγραμμα ξεκινά με το The Grand Cosmotel, ένα digital παιχνίδι που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τους 7000 εργαζόμενους στην εξυπηρέτηση πελατών. Το πρόγραμμα διαρκεί αρκετούς μήνες με κορύφωση τον τριήμερο τελικό που διοργανώνεται μια φορά το χρόνο, την περίοδο εορτασμού της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών. Για πρώτη φορά φέτος, θα λάβουν μέρος και συνάδελφοι από τη θυγατρική στη Ρουμανία E-value International!
Το χαμόγελο όλων αποτελεί για εμάς την έμπρακτη αναγνώριση για την τόσο σημαντική προσπάθεια που όλοι οι εργαζόμενοι του ομίλου καταβάλουν καθημερινά!

Θανάσης Στράτος
Executive Director Εξυπηρέτησης Πελατών Σταθερής και Κινητής
CEO, 
COSMOTE E-VALUE Α.Ε. & E-VALUE INTERNATIONAL S.A.
Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, στην οποία συμμετέχει η CQS για δεύτερη χρονιά, είναι μια εξαιρετική αφορμή για εμάς ώστε να εξωτερικεύσουμε όλα αυτά τα στοιχεία που συνθέτουν το DNA μας, ως εταιρεία.
Η κινητήριος δύναμή μας είναι οι άνθρωποί μας και σε αυτούς είναι αφιερωμένες όλες οι
δράσεις που υλοποιούμε κατά τη διάρκεια της Εθνικής Εβδομάδας, κάποιες από τις οποίες συνεχίζονται και όλη την χρονιά. Είναι κατά κάποιο τρόπο η δική τους εβδομάδα και η πρωτοβουλία του ΕΙΕΠ μας δίνει το έναυσμα, κάθε χρόνο, να διαθέτουμε τη δημιουργική μας ενέργεια για να ενδυναμώσουμε την έννοια της ομάδας και τελικά να κάνουμε την ομαδικότητα, το εφαλτήριο για την άριστη εξυπηρέτηση πελατών.

Έφη Χατζηανδρέου
Executive Director, CQS S.A. 
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για δεύτερη συνεχή χρονιά συμμετέχουμε ενεργά με την ομάδα της εξυπηρέτησης της Enartia και γιορτάζουμε μέσα από δράσεις την Εθνική εβδομάδα εξυπηρέτησης πελατών.

Φέτος με ακόμα περισσότερο ενθουσιασμό, ζήλο, κέφι και ενέργεια θα διασκεδάσουμε, θα
επικοινωνήσουμε, θα έρθουμε πιο κοντά σαν ομάδα, θα ενισχύσουμε τις γνώσεις και τις δεξιότητες μας, για να παρέχουμε ακόμα καλύτερη και πιο ποιοτική εξυπηρέτηση τους πελάτες μας.
 
Ειρήνη Παπαδάκη 
Customer Service Quality Manager, Enartia
Στην West SA πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο πελάτης πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής όλου του οργανισμού μας. Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών αποτελεί ένα θεσμό, ο οποίος  μας εκφράζει απόλυτα και η συμμετοχή μας σε αυτόν είναι μονόδρομος.   Όλες μας οι ενέργειες σχεδιάζονται με γνώμονα αυτό το αξίωμα.
Οι δράσεις που οργανώθηκαν, αποτέλεσαν μια
ξεχωριστή εμπειρία για όλα τα στελέχη μας, ανοίγοντας νέους ορίζοντες κατανόησης του πελάτη καθώς και της εν τέλει άρτιας εξυπηρέτησης του.

Είμαστε πολύ υπερήφανοι που συμμετείχαμε για άλλη μια χρονιά σε αυτόν τον θεσμό, με ιδιαίτερη επιτυχία, γεγονός το οποίο δίνει το έναυσμα προετοιμασίας για νέες δράσεις, και για την επόμενη χρονιά.
 
Πάνος Βιρβιλιός  
Executive Marketing Manager, West SA
Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών αποτέλεσε για την Εθνική Τράπεζα μια ευκαιρία για να παρουσιάσει την πελατοκεντρική της φιλοσοφία και να αναδείξει την αξία της ποιοτικής εξυπηρέτησης διοργανώνοντας μια σειρά δράσεων σε επιλεγμένα Καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Λαμία. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής,
πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις και παρουσιάσεις για θέματα που αφορούν τραπεζικές εργασίες, χρηματοδοτήσεις, ενίσχυση της καινοτομίας κτλ., μέσα σε ένα ιδιαιτέρως ευχάριστο κλίμα ανταλλαγής ιδεών και απόψεων, αναδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την αξία της συνολικής εξυπηρέτησης. Με τη συμμετοχή μας στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών είχαμε τη δυνατότητα να έρθουμε ακόμα πιο κοντά στους πελάτες μας και να ενισχύσουμε περαιτέρω τη σχέση μας μαζί τους, μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα αφιερωμένο στην εξυπηρέτηση του πελάτη. Απόδειξη της αξίας που έχει η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση αποτέλεσαν τα θετικά σχόλια και η θετική ανταπόκριση που εισπράξαμε.
 
Η Εθνική Τράπεζα με μεγάλη χαρά θα λάβει και φέτος μέρος στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών του Ε.Ι.Ε.Π.
Συνεχίζουμε και φέτος και προετοιμαζόμαστε για περισσότερες δράσεις ανά την Ελλάδα!
 
Χρήστος Ασημακόπουλος,
Διευθυντής Διεύθυνσης Δικτύου Καταστημάτων ΙΙ, Εθνική Τράπεζα
Επειδή οι πελάτες μας είναι στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε στον ΟΠΑΠ, συμμετέχουμε με ενθουσιασμό για 2η συνεχόμενη χρονιά στην γιορτή της Εξυπηρέτησης του πελάτη !
Καθημερινά, οι άνθρωποι της εξυπηρέτησης ακούν τη φωνή των πελατών
και των συνεργατών μας, μέσα από τις χιλιάδες επαφές που έχουν μαζί τους. Σκοπός των  δράσεων - που με πολύ πάθος όλοι οι εργαζόμενοι στην εξυπηρέτηση και όχι μόνο συμμετέχουμε -  είναι να έρθουμε όλοι κοντά στον πελάτη, γνωρίζοντας τον καλύτερα.
Πολλές λοιπόν δράσεις, ακόμη περισσότερη ενέργεια & ενθουσιασμός θα συνθέσουν μια υπέροχη εβδομάδα από τις 01 μέχρι τις 6 του Οκτώβρη στον ΟΠΑΠ.
 
Ίσως κάνουμε λίγη «φασαρία» αλλά δεν πειράζει, σκοπός είναι να ακουστεί δυνατά «Η Φωνή του Πελάτη»! 
 
Βελάνας Θοδωρής
Head of Contact Center, OPAP S.A
Ευχαριστούμε πολύ όσους μοιράστηκαν μαζί μας την εμπειρία τους από την περσινή Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών & δίνουμε ραντεβού στη φετινή!
Καλωσορίζουμε 2 νέα Μέλη στο ΕΙΕΠ
Established in Greece in 1977, ISS Facility Services has a long history of providing a wide array of services within the Integrated Facility Services Segment. Περισσότερες πληροφορίες...
Ο ΗΡΩΝ, η κορυφαία ιδιωτική εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα, προσφέρει ασυναγώνιστα ανταγωνιστικά πακέτα σε οικιακούς καταναλωτές και επιχειρήσεις. Περισσότερες πληροφορίες...
1η Ημερίδα στην Εξυπηρέτηση Πελάτη στην Κρήτη
Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, μετά τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα, διοργανώσει την 1η Ημερίδα Εξυπηρέτησης Πελάτη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, στο Ηράκλειο της Κρήτης, την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018.
Οι εταιρείες που θα συμμετέχουν με παρουσίαση στην εκδήλωση είναι: BMW Financial Services Hellas, Carglass, ELPEDISON S.A., Enartia, NN Hellas, WIND, ΞΥΝ, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ Α.Β.Ε.Σ.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018.
Εκπαίδευση σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School
NEW Executive Program | Strategic Customer Service Leadership
Κατοχυρώστε τη θέση σας σήμερα στο νέο πρόγραμμα!
Το ΕΙΕΠ και το ALBA Graduate Business School, παρουσιάζουν για 1η φορά το 4ήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Strategic Customer Service Leadership", που θα διεξαχθεί στις 29, 30 Οκτωβρίου & 12,19  Νοεμβρίου 2018.
 
Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα ενδυνάμωσης στελεχών και ανάπτυξης ηγετικών δεξιοτήτων που απευθύνεται σε στελέχη που ηγούνται ομάδων εξυπηρέτησης πελατών. 
Περισσότερες πληροφορίες...

Αιτήσεις μέχρι την Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018.
Executive Program: Leading Customer Service Excellence
Οι εγγραφές ξεκίνησαν!
Η 5η σειρά του καινοτόμου και εξειδικευμένου προγράμματος στη διοίκηση εξυπηρέτησης πελατών "Leading Customer Service Excellence", θα πραγματοποιηθεί το Δεκέμβριο στις 3, 10, 17 & 18 Δεκεμβρίου 2018Περισσότερες πληροφορίες...
+3 Εκπαιδευτικές δράσεις μέσα στο Σεπτέμβριο
OTS A.E.

Workshop | "Scrum Simulation with Lego" | 14.09.2018 | στα γραφεία της OTS A.E., στη Θεσσαλονίκη.

To workshop λόγω του ενθουσιασμού του κοινού της Θεσσαλονίκης αλλά και του μεγάλου ενδιαφέροντος που έδειξαν τα στελέχη των εταιρείων μελών μας στην Αθήνα, θα επαναληφθεί και στην Αθήνα.

Εισηγητής: Κωνσταντίνος Μπόζης, Τεχνικός Διευθυντής
FOCUS BARI

Επιμορφωτικό σεμινάριο | "Customer Journey Mapping: Tips & Tops" | 19.09.2018 | στο Κτίριο των Αττικών Διαδρομών, στην Παιανία.

Εισηγητής: Άννα Καραδημητρίου, Αντιπρόεδρος, Customer Experience & Innovation
RESPONSE S.A.

Workshop | "Creative Thinking in Servicing" | 24.09.2018 | στο Κτίριο των Αττικών Διαδρομών, στην Παιανία.

Το workshop παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Φεβρουάριο, στην Αθήνα και λόγω της μεγάλης συμμετοχής πραγματοποιείται σε επανάληψη.


Εισηγητής: Αγγελίνα Μιχαηλίδου, Γενική Διευθύντρια, Partner Response
Copyright © 2017
All rights reserved:
Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών

Our mailing address is:
info@customerservice.gr

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list