Copy
Asociația The Social Incubator - Newsletter 5 / 2017
ATSI-2017-Newsletter-Header

Dragă <<Prenume>>,

Ce mai faci?

Fie că te-ai întors din vacanță sau încă o aștepți cu nerăbdare, sperăm că ești undeva departe de arșița care s-a încăpățânat să se abată asupra noastră. În orice caz, noi îți oferim în dar câteva vești bune și frumoase, care te vor face cu siguranță să uiți de căldură.

Am încheiat etapa-pilot a programului
„La TINEri este Puterea”
ATSI-2017-Final_Pilot_Coca-Cola

73 de tineri  |  9 zile  |  3 orașe
 
Așa arată bilanțul etapei-pilot a programului „La TINEri este Puterea”, dezvoltat de către Coca-Cola HBC România în sprijinul tinerilor din categoria NEET (Not Employed, in Education or Training) și implementat de către Asociația The Social Incubator. Sesiunile incluse în pilot au avut loc la Vaslui, București și Prahova în perioada 19 iulie-3 august.

La finalul etapei-pilot, putem spune cu certitudine că programul are o valoare neprețuită pentru dezvoltarea personală și, mai ales, profesională, a tinerilor care nu au reușit să promoveze examenul de Bacalaureat, și îi va ajuta să găsească o direcție pentru viitor. În urma workshop-urilor, cei 73 de tineri participanți la sesiunile-pilot au, pe lângă răspunsul la întrebarea „Ce vrei să fii când te faci mare?”, și pașii care trebuie urmați pentru a ajunge acolo unde visează. 
 
#LaTINEriEstePuterea   #DescoperăDezvoltăReușește 
Am dat startul proiectului
„Viața mea prin ochii tăi”
ATSI-2017-Vizual_Proiect_Foto
Chiar în acest moment lucrăm la un alt proiect de care suntem extrem de mândri! În cadrul unei serii de ateliere teoretice și practice susținute de prietenii noștri talentați de la Asociația fotografilor de concerte - #find_us,
50 de tineri vor învăța conceptele de bază ale fotografiei și vor afla ce înseamnă să fii fotograf profesionist. Proiectul se va încheia cu o expoziție a fotografiilor realizate chiar de către tineri, care va aduce publicul mai aproape de realitatea vieții de zi cu zi a tinerilor instituționalizați și defavorizați din România.

Cum spun fotografii, lumină bună să avem!
În plus, mai avem în pregătire încă un proiect absolut minunat.
De-abia așteptăm să-ți spunem mai multe despre el, așa că nu uita să ne urmărești pe Facebook!
Am participat la activități educative și distractive
cu (și pentru) tinerii noștri
ATSI-2017-EVS_Future_Search
The Social Incubator la 
EVS Future Search Conference
în Tallinn, Estonia
ATSI-2017-Vizita_Vauban
Într-o vizită exploratorie la
Vauban România
Îți mulțumim că ești alături de noi!
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2017 Asociația The Social Incubator, All rights reserved.

Primești acest mesaj fiindcă ești abonat/ă la newsletter-ul periodic al Asociației The Social Incubator. Îți mulțumim din suflet că ne urmărești și că ne ajuți, astfel, să transformăm destinul tinerilor instituționalizați din România! Dacă vrei să nu mai primești mesaje de la noi, apasă pe butonul de dezabonare din josul paginii.

Vrei să-ți actualizezi profilul în baza noastră de date? Click aici.
Dacă nu mai vrei să primești mesajele noastre, te poți dezabona oricând aici.

Email Marketing Powered by Mailchimp