Copy
Asociația The Social Incubator - Newsletter 1 / 2017
ATSI-2017-Newsletter-Header

Dragă <<Prenume>>,

Bine te-am găsit în 2017!

A trecut ceva vreme de când ți-am scris ultima dată, dar, după cum vezi, nu am stat degeaba în tot acest timp. Am făcut niște schimbări la newsletter-ul nostru pentru noul an și sperăm foarte tare să-ți placă rezultatele. Și, mai mult decât orice, sperăm să-l citești cu și mai multă bucurie decât ai făcut-o până acum. Ca să ne asigurăm de asta pe viitor, te rugăm frumos să completezi chestionarul scurt de aici. Îți mulțumim!

În newsletter-ul de azi (trimis intenționat odată cu sosirea primăverii), îți vom povesti despre lucrurile minunate pe care le-am realizat în ultimele luni și de care suntem foarte mândri. Sperăm să te bucuri de ele la fel de tare cum ne bucurăm și noi.

Un an încheiat cu succes...
ATSI-2017-Screenshot_Mediafax_Gelu
Chiar în prag de an nou, am primit o veste excelentă care ne-a demonstrat încă o dată că toate lucrurile pe care le facem zi de zi la asociație schimbă cu adevărat vieți. Mai exact, Mediafax a publicat un articol despre Gelu, unul dintre tinerii pe care îi susținem și care, cu ajutorul nostru, a reușit să-și clădească o carieră de mare succes. Citește aici povestea lui extraordinară.
ATSI-2017-Formular_230
...și un altul început cu multă energie
ATSI-2017-Foto_Florin_Subway
Florin s-a angajat la Subway
ATSI-2017-Foto_atelier_Despre_dragoste
Atelier „Despre dragoste”
ATSI-2017-Foto_atelier_Primii_pasi
Atelier „Primii pași spre angajare”
ATSI-2017-Foto_atelier_Tips_interviu
Atelier „Tips & Tricks pentru interviul de angajare”
Să ai o primăvară minunată!
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2017 Asociația The Social Incubator, All rights reserved.

Primești acest mesaj fiindcă ești abonat/ă la newsletter-ul periodic al Asociației The Social Incubator. Îți mulțumim din suflet că ne urmărești și că ne ajuți, astfel, să transformăm destinul tinerilor instituționalizați din România! Dacă vrei să nu mai primești mesaje de la noi, apasă pe butonul de dezabonare din josul paginii.

Vrei să-ți actualizezi profilul în baza noastră de date? Click aici.
Dacă nu mai vrei să primești mesajele noastre, te poți dezabona oricând aici.

Email Marketing Powered by Mailchimp