Copy
Asociația The Social Incubator - Newsletter 7 / 2017
ATSI-201712-Newsletter-Header

Dragă <<Prenume>>,

Cioc-cioc! Primești cu veștile bune?

Pentru că știm că ești deja cu gândul la vacanța de iarnă, cu mirosul ei de cozonac proaspăt scos din cuptor și imaginea celor dragi adunați în jurul mesei de Crăciun, vrem să-ți dăruim un cadou timpuriu de la Moșul, sub forma unor povești frumoase, în spiritul magic al sărbătorilor care se apropie.

ATSI-201712-Newsletter-Counter
Ultima șansă să direcționezi 20% din impozitul datorat statului către integrarea tinerilor defavorizați
Ai (sau lucrezi la) o companie care a înregistrat profit în 2017? S-ar putea să fie ultima șansă să direcționezi 20% din impozitul datorat statului către Asociația The Social Incubator și integrarea socio-profesională a tinerilor defavorizați din România.

Având în vedere modificările fiscale care vor intra în vigoare de anul viitor, este posibil ca acest mecanism atât de valoros (și complet gratuit) de susținere a mediului ONG să nu mai fie la îndemâna companiilor. Așadar, îți propunem și îți recomandăm să-l folosești, cât încă se mai poate, pentru a face o schimbare reală în viețile unora dintre cei mai vulnerabili tineri din România.

Contactează-ne la office@asociatiasocialincubator.org și îți vom trimite imediat un contract de sponsorizare. Îți mulțumim!
Am încheiat primul an al programului
„La TINEri Este Puterea”
ATSI-201712-Newsletter-Photo-CC-01

Programul „La TINEri Este Puterea” este un program local, desfășurat în România ca parte a inițiativei #YOUthEmpowered, lansată de Grupul
Coca-Cola HBC cu obiectivul de a crește șansele tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, din categoria NEET (Not Employed, in Education or Training), de a deveni activi pe piața muncii. Programul este coordonat și implementat de către Asociația The Social Incubator, declarată câștigătoare în urma unui concurs de proiecte lansat în luna aprilie.

Bilanțul de la finalul primului an de implementare a programului indică următoarele rezultate:
 • județe acoperite
 • 42 de zile de training
 • 556 de tineri participanți
 • 50+ parteneri instituționali
 • 12 mentori Coca-Cola care au participat activ la desfășurarea sesiunilor de training
 • validarea importanței programului pentru dezvoltarea personală și, mai ales, profesională, a tinerilor din categoria NEET
ATSI-201712-Newsletter-Photo-CC-02

#LaTINEriEstePuterea   #DescoperăDezvoltăReușește
Am finalizat cu succes proiectul
„Poți și meriți mai mult #RESPECT”
În perioada septembrie-noiembrie 2017 s-a desfășurat proiectul „Poți și meriți mai mult #RESPECT”, în cadrul căruia fete și tinere femei din București, majoritatea provenind din medii defavorizate, au participat la sesiuni dedicate feminității și femeilor puternice care abordează cele trei elemente definitorii pentru o femeie împlinită: respect, independență, iubire.
ATSI-201712-Newsletter-Photo-AVON-01
Proiectul a fost susținut de către AVON Cosmetics, în cadrul Campaniei Respectului, și s-a lansat oficial pe data de 18 septembrie printr-un eveniment introductiv găzduit cu generozitate de Hotel InterContinental. Evenimentul s-a bucurat de prezența jurnalistei Andreea Liptak Spiridon, în calitate de moderator, și a artistei Lora, în calitate de speaker.

Bilanțul de la finalul proiectului indică următoarele rezultate:
 • 98 de tinere participante la evenimentul introductiv
 • 21 de tinere participante la sesiunile „Train the Trainers”, care au diseminat în cercurile proprii know-how-ul acumulat
 • 87 de tinere participante la sesiunile de grup
 • 106 tinere participante la activitățile de diseminare
 • 5 tinere participante la sesiuni individuale de consiliere psihologică
 • 33 de tinere participante la sesiuni individuale de consiliere vocațională
ATSI-201712-Newsletter-Photo-AVON-02

#RESPECT
Am încheiat cu zâmbete proiectul
„Viața mea prin ochii tăi”
ATSI-201712-Newsletter-Photo-AFCN-01

În perioada august-octombrie 2017 am coordonat proiectul „Viața mea prin ochii tăi”, în cadrul căruia tineri din București care cresc sau au crescut în sistemul de protecție a copilului au participat la un program intensiv de fotografie livrat de o echipă de 6 fotografi profesioniști, membri ai Asociației Fotografilor de Concerte - #FIND_US. Proiectul a fost susținut de către Administrația Fondului Cultural Național în cadrul ariei tematice „Educație prin cultură”.

În săptămâna 1-8 noiembrie 2017, Café Verona a găzduit cu generozitate expoziția care a încununat proiectul, cu fotografii care reprezintă rezultatul muncii tinerilor și o fereastră directă către lumea și realitatea lor de zi cu zi.
 
ATSI-201712-Newsletter-Photo-AFCN-02

Dacă nu ai apucat să vizitezi această expoziție cu adevărat specială, o poți vedea de acum online și o poți împărtăși cu toți cei cunoscuți ție.

„Viața mea prin ochii tăi” - Expoziție virtuală
Am lansat parteneriate noi...
ATSI-201712-Newsletter-Photo-KFC
KFC România se implică activ în misiunea noastră de integrare
socio-profesională a tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani care urmează să părăsească sistemul de protecție a copilului din România. Pe o perioadă de un an, 25 de tineri proveniți din mediul instituțional vor fi susținuți printr-un pachet de servicii dezvoltat special pentru ei.
ATSI-201712-Newsletter-Photo-Genpact
Alături de Genpact, am dat startul unui proiect care constă într-o serie de workshop-uri introductive în domeniul IT și cel al comunicării, special pregătite și adaptate pentru tinerii incluși în programele noastre.
ATSI-201712-Newsletter-Photo-DSE
Prietenii noștri de la Dark Side Entertainment susțin, pe termen lung, performanța sportivă în rândul tinerilor instituționalizați incluși în programele The Social Incubator, și îi ajută să-și împlinească visurile.
... și am dezvoltat parteneriate existente
Cu susținerea Telus International, am ajutat 70 de tineri să-și găsească drumul către o viață independentă, incluzându-i în activități de educație
non-formală și oferindu-le servicii personalizate de integrare socio-profesională.
Am vorbit despre experiențele noastre de succes
ATSI-201712-Newsletter-Photo-CCIFER
La CCIFER - despre parteneriatul dintre The Social Incubator și BusinessMark

La evenimentul CSR OVERVIEW - „Business mai bun, lume mai bună” - despre eficiență și eficacitate în CSR
Am sărbătorit Crăciunul în familie
ATSI-201712-Newsletter-Photo-Christmas
Pe 13 decembrie, The Social Incubator a sărbătorit Crăciunul alături de zeci de tineri, voluntari și susținători, într-o atmosferă minunată de familie. Am ascultat colinde, am pictat globuri, am împodobit bradul, am împărțit cozonaci. Și, sub bradul nostru de poveste, Moșul a lăsat câte un dar pentru fiecare tânăr care ne-a fost alături.

A fost o seară superbă și concluzia perfectă a încă unui an în care am făcut minuni.
Îți mulțumim pentru prietenie și susținere!
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2017 Asociația The Social Incubator, All rights reserved.

Primești acest mesaj fiindcă ești abonat/ă la newsletter-ul periodic al Asociației The Social Incubator. Îți mulțumim din suflet că ne urmărești și că ne ajuți, astfel, să transformăm destinul tinerilor instituționalizați din România! Dacă vrei să nu mai primești mesaje de la noi, apasă pe butonul de dezabonare din josul paginii.

Vrei să-ți actualizezi profilul în baza noastră de date? Click aici.
Dacă nu mai vrei să primești mesajele noastre, te poți dezabona oricând aici.

Email Marketing Powered by Mailchimp