Copy
Asociația The Social Incubator - Newsletter 2 / 2017
ATSI-2017-Newsletter_Header

Dragă <<Prenume>>,

Bine te-am regăsit!

Cum a fost prima lună de primăvară pentru tine? În ciuda vremii nehotărâte (e iarnă, e primăvară, eu cu ce mă îmbrac azi?), pentru noi a fost super-productivă și de-abia așteptăm să-ți povestim ce am mai făcut! Sincer, nici nu știm cu ce să începem...

ATSI-2017-Newsletter_Counter
O super-echipă care crește frumos
Elementul „secret” care asigură succesul a tot ceea ce facem este - și a fost dintotdeauna - echipa. Și ne bucurăm să spunem că ei i se alătură, aproape zi de zi, oameni frumoși și generoși care își doresc din toată inima să schimbe destinul tinerilor instituționalizați din România.

Iată ce vești minunate avem pentru luna asta:
  • Grație unei finanțări Erasmus+, așteptăm cu nerăbdare sosirea a 2 voluntare internaționale, din Italia și Grecia, care ne vor ajuta timp de 6 luni în toate activitățile pe care le desfășurăm.
     
  • Asistenții sociali sunt la putere zilele astea la Incubator, unde un grup de 7 studenți la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială va veni să lucreze cu tinerii noștri pe o perioadă de minimum 10 săptămâni.
     
  • Una dintre tinerele noastre beneficiare, care ne susține ca voluntar de la începutul anului, urmează să devină oficial colega noastră. Bun venit, draga noastră Viki!
Poveste de succes
Foto_1
Într-o după-amiază însorită de primăvară, întreaga echipă The Social Incubator a ieșit la masă la Simbio, unde tânăra noastră beneficiară, Raluca, e o angajată model și face o treabă excelentă. Nici nu are rost să mai spunem cât de mândri suntem de ea...
ATSI-2017-Formular_230
Atelierele de martie
ATSI-2017-Foto_2
Cum să iei BAC-ul anul ăsta
ATSI-2017-Foto_3
Colaborare creativă (cu Loredana)
ATSI-2017-Foto_4
Cum să găsești timp
pentru tot ce ai de făcut
ATSI-2017-Foto_5
Dezvoltare personală (la Câmpina)
ATSI-2017-Foto_6
De la candidat la angajat: „secretele” industriei de recrutare (cu Adecco)
ATSI-2017-Foto_7
Tehnici de lucru în echipă de la un specialist Microsoft (cu Alex)
Voluntarul lunii
Simona este voluntarul lunii martie pentru că a reușit până acum să strângă, pe cont propriu, peste 100 de formulare 2% pentru Asociația The Social Incubator. Mai mult, ea a mobilizat și alți prieteni generoși să facă același lucru.
ATSI-2017-Foto_8
„Cred cu toată inima în cauza asociației și profit de fiecare ocazie ca să le povestesc celor din jur cum se pot implica și ei. Am formularele de redirecționare a 2% din impozitul pe venit permanent în geantă și nu există interacțiune în care să nu întreb oamenii dacă au completat formularul.”

- Simona - voluntar ATSI din 2015
O primăvară cu fapte bune!
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2017 Asociația The Social Incubator, All rights reserved.

Primești acest mesaj fiindcă ești abonat/ă la newsletter-ul periodic al Asociației The Social Incubator. Îți mulțumim din suflet că ne urmărești și că ne ajuți, astfel, să transformăm destinul tinerilor instituționalizați din România! Dacă vrei să nu mai primești mesaje de la noi, apasă pe butonul de dezabonare din josul paginii.

Vrei să-ți actualizezi profilul în baza noastră de date? Click aici.
Dacă nu mai vrei să primești mesajele noastre, te poți dezabona oricând aici.

Email Marketing Powered by Mailchimp