Copy
Ai 2 minute? Completează un formular care schimbă destine
ATSI-2018-2LaSuta-Vizual

Dragă <<Prenume>>,

Un an reușit începe cu minunata campanie 2%, acest mecanism simplu, rapid și complet gratuit de a susține faptele bune direcționând 2% din impozitul pe venit* către o cauză frumoasă.

Dacă îți plac programele și proiectele noastre și vrei să le susții fără să te coste nimic, tot ce trebuie să faci este:
 

 1. descarci formularul care ți se potrivește:

  Formularul 230 (pentru venituri obținute din salariu sau pensie)
  Formularul 200 (pentru venituri obținute din alte surse)
   
 2. completezi formularul descărcat cu datele tale (ale noastre sunt deja completate)
   
 3. Să pui formularul completat într-un plic și să-l trimiți la Administrația Financiară (ANAF) de care aparții fie prin poștă (cu confirmare de primire), fie depunându-l personal, până la data de 25 mai 2018
   
 4. ne trimiți un email la office@asociatiasocialincubator.org sau un mesaj pe Facebook și să ne spui că ai depus formularul, pentru că vrem să-ți putem mulțumi


Ca să-ți fie cât mai ușor cu putință să trimiți/depui formularul, găsești aici adresele tuturor direcțiilor ANAF din țară.

Îți stăm oricând la dispoziție dacă ai întrebări legate de descărcarea, completarea și/sau depunerea formularului. Și, nu uita, un SHARE către familie, prieteni și colegi face minuni!


*sumele nedirecționate prin completarea și depunerea formularului 2% merg automat la bugetul de stat

Îți mulțumim!
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2018 Asociația The Social Incubator, All rights reserved.

Primești acest mesaj fiindcă ești abonat/ă la newsletter-ul periodic al Asociației The Social Incubator. Îți mulțumim din suflet că ne urmărești și că ne ajuți, astfel, să transformăm destinul tinerilor instituționalizați din România! Dacă vrei să nu mai primești mesaje de la noi, apasă pe butonul de dezabonare din josul paginii.

Vrei să-ți actualizezi profilul în baza noastră de date? Click aici.
Dacă nu mai vrei să primești mesajele noastre, te poți dezabona oricând aici.

Email Marketing Powered by Mailchimp