Copy
Asociația The Social Incubator - Newsletter 3 / 2018

Dragă <<Prenume>>,

Cum e în vacanță?

Pentru că vara și-a intrat în sfârșit în drepturi, ne putem bucura cum se cuvine de această perioadă mult așteptată din an. Fie că ne relaxăm pe o plajă însorită sau într-o drumeție pe munte, sau chiar dacă ne-am întors deja la birou, e un prilej bun să reflectăm asupra lucrurilor bune și frumoase din viețile noastre. Noi, de exemplu, ne gândim la cei 4 ani de fapte bune pe care i-am împlinit (și) cu ajutorul tău. Îți mulțumim că ne ești alături!

Nu uita! Dacă nu vrei să mai primești mesaje de la noi, te poți dezabona aici. Mai multe informații referitoare la politica noastră de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal poți găsi aici.

Am sărbătorit #4AniDeFapteBune
În iunie, Asociația The Social Incubator a celebrat #4AniDeFapteBune în beneficiul tinerilor defavorizați din România, printr-o petrecere aniversară pe care nu o putem numi altfel decât magică. Alături de noi în acest moment special au fost sponsori, parteneri, susținători și voluntari care au făcut posibilă frumoasa noastră călătorie din ultimii 4 ani. Și, bineînțeles, nu au lipsit tinerii minunați cărora le dedicăm întreaga noastră activitate.
La cât mai mulți ani de fapte bune împreună!
Am fost premiați la Gala Societății Civile
La cea de-a 16-a ediție a Galei Societății Civile, Asociația The Social Incubator a fost premiată la categoria „Artă și Cultură” pentru proiectul „Viața mea prin ochii tăi: O incursiune fotografică în lumea tinerilor instituționalizați din România”. Ne bucură și ne onorează această recunoaștere deosebită, cu atât mai mult cu cât este vorba despre un proiect de suflet pentru noi.
Am învățat și ne-am dezvoltat
Am devenit experți în
social media
Am aflat despre cele mai interesante domenii la „Seara Carierei”
Am demonstrat, din nou, că #LaTINEriEstePuterea
Îți mulțumim pentru #4AniDeFapteBune!
www.asociatiasocialincubator.org
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2018 Asociația The Social Incubator, All rights reserved.

Primești acest mesaj fiindcă ești abonat/ă la newsletter-ul periodic al Asociației The Social Incubator. Îți mulțumim din suflet că ne urmărești și că ne ajuți, astfel, să transformăm destinul tinerilor instituționalizați din România! Dacă vrei să nu mai primești mesaje de la noi, apasă pe butonul de dezabonare din josul paginii.

Vrei să-ți actualizezi profilul în baza noastră de date? Click aici.
Dacă nu mai vrei să primești mesajele noastre, te poți dezabona oricând aici.

Email Marketing Powered by Mailchimp