Copy
Ai 2 minute? Completează formularul care schimbă vieți
ATSI-2017-Vizual_2LaSuta

Dragă <<Prenume>>,

Au mai rămas 20 de zile în care ne poți ajuta să construim un viitor mai bun pentru tinerii instituționalizați din România, fără să te coste absolut nimic. Dacă ai realizat venituri în 2016, fie din salariu, fie din alte surse, poți alege să direcționezi 2% din impozitul pe acel venit către Asociația The Social Incubator și munca sa în sprijinul tinerilor vulnerabili. Tot ce ai de făcut e să completezi un formular și, în 2 minute, te vei asigura că o sumă care altfel ar ajunge la stat va contribui la o cauză socială cu impact real și sustenabil. Cu alte cuvinte, ai ocazia să decizi tu ce se întâmplă cu banii tăi.

Ce trebuie să faci?

1 - completezi formularul 2% pentru Asociația The Social Incubator (formularul 230 pentru venituri obținute din salariu / formularul 200 pentru venituri obținute din alte surse)
2 - scanezi formularul completat
3 - Să ne trimiți formularul scanat la office@asociatiasocialincubator.org până pe 25 mai

Ne-ai trimis deja formularul?

În primul rând, îți suntem foarte recunoscători pentru susținere! În al doilea rând, te rugăm să nu ștergi mesajul, ci să-l direcționezi către cineva care poate încă nu a completat formularul.

Îți mulțumim!
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2017 Asociația The Social Incubator, All rights reserved.

Primești acest mesaj fiindcă ești abonat/ă la newsletter-ul periodic al Asociației The Social Incubator. Îți mulțumim din suflet că ne urmărești și că ne ajuți, astfel, să transformăm destinul tinerilor instituționalizați din România! Dacă vrei să nu mai primești mesaje de la noi, apasă pe butonul de dezabonare din josul paginii.

Vrei să-ți actualizezi profilul în baza noastră de date? Click aici.
Dacă nu mai vrei să primești mesajele noastre, te poți dezabona oricând aici.

Email Marketing Powered by Mailchimp