Copy
<<Prenume>>, vrei să faci o faptă bună fără să te coste nimic?

Dragă <<Prenume>>,

Vrei să faci o faptă bună fără să te coste nimic?

Alege chiar acum să susții #TheSocialIncubator, direcționând 2% din impozitul pe venitul anului trecut către cauza noastră*. E simplu, rapid și complet gratuit!

Tot ce ai de făcut este:

✍️ Să completezi formularul 230 (pentru venituri obținute din salariu sau pensie
 
📥 Să descarci formularul completat și să-l semnezi

📧 Să ne trimiți formularul completat, semnat și scanat prin email, la office@asociatiasocialincubator.org, până pe 15 martie 2019
Dacă preferi să depui formularul personal, o poți face direct la Administrația Financiară (ANAF) de care aparții, la ghișeu sau prin poștă (cu confirmare de primire). Adresele tuturor direcțiilor ANAF din țară le găsești aici.

Îți stăm oricând la dispoziție dacă ai întrebări legate de descărcarea, completarea și/sau depunerea formularului. Scrie-ne la office@asociatiasocialincubator.org sau trimite-ne un mesaj pe FacebookȘi, nu uita, un SHARE către familie, prieteni și colegi face minuni!
Îți mulțumim! 💌
www.asociatiasocialincubator.org
*sumele nedirecționate prin completarea și depunerea formularului 2% merg automat la bugetul de stat
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2019 Asociația The Social Incubator, All rights reserved.

Primești acest mesaj fiindcă ești abonat/ă la newsletter-ul periodic al Asociației The Social Incubator. Îți mulțumim din suflet că ne urmărești și că ne ajuți, astfel, să transformăm destinul tinerilor instituționalizați din România! Dacă vrei să nu mai primești mesaje de la noi, apasă pe butonul de dezabonare din josul paginii.

Vrei să-ți actualizezi profilul în baza noastră de date? Click aici.
Dacă nu mai vrei să primești mesajele noastre, te poți dezabona oricând aici.

Email Marketing Powered by Mailchimp