Copy
Asociația The Social Incubator - Newsletter 6 / 2017
ATSI-2017-Newsletter-Header

Dragă <<Prenume>>,

Ce mai faci?

A venit, parcă pe neașteptate, vremea ploilor, a puloverelor călduroase și a ceaiului aburind. Ca să treci mai ușor peste gândul că nu demult erai undeva pe o plajă însorită, îți trimitem un „buchet” de vești bune care să-ți însenineze ziua.

Am câștigat premiul pentru Responsabilitate Socială la Gala CCIFER 2017
La Gala Camerei de Comerț și Industrie Franceză în România de anul acesta, Asociația The Social Incubator a fost desemnată câștigătoarea premiului pentru Responsabilitate Socială. Onoarea pe care o resimțim poate fi descrisă cel mai bine prin cuvintele Președintelui The Social Incubator, Ionuț Pascu:

Suntem profund onorați că am avut ocazia să facem parte din această comunitate minunată care este CCIFER. E de datoria noastră să nu fim indiferenți și să schimbăm viețile celor dezavantajați. Ne înclinăm și vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru tot suportul oferit.
ATSI-2017-Gala_CCIFER-Discurs_Ionut_Pascu
Am dat startul proiectului
„Poți și meriți mai mult #RESPECT”
ATSI-2017-AVON-Colaj_prezentare_introductiva
Pe 18 septembrie, în superba sală Rapsodia de la Hotel InterContinental, am lansat oficial proiectul „Poți și meriți mai mult #RESPECT”, în cadrul unui eveniment minunat dedicat exclusiv fetelor.

Evenimentul s-a bucurat de prezența foarte specială a jurnalistei Andreea Liptak Spiridon, în calitate de moderator, și a artistei Lora, în calitate de speaker.
100 de fete și tinere femei din București, majoritatea provenind din mediul instituțional sau din alte tipuri de medii defavorizate, participă la acest proiect dedicat feminității și femeilor puternice, care abordează cele trei elemente care definesc o femeie împlinită: respect, independență, iubire. Proiectul este coordonat de către Asociația The Social Incubator și susținut de către AVON Cosmetics, în cadrul Campaniei Respectului.
ATSI-2017-AVON-Vizual_principal
Am împărtășit tainele fotografiei cu tinerii participanți la proiectul „Viața mea prin ochii tăi”
În perioada august-octombrie 2017, Asociația The Social Incubator coordonează proiectul „Viața mea prin ochii tăi”, în cadrul căruia tineri din București care cresc sau au crescut în sistemul de protecție a copilului participă la un program intensiv de fotografie livrat de o echipă de 6 fotografi profesioniști, membri ai Asociației Fotografilor de Concerte - #FIND_US. Proiectul este susținut de către Administrația Fondului Cultural Național în cadrul ariei tematice „Educație prin cultură”.
ATSI-2017-AFCN-Afis_Carturesti
Urmărește povestea în imagini a proiectului pe pagina noastră de Facebook
și
vizitează expoziția cu lucrările tinerilor pe
1-8 noiembrie 2017 la Café Verona (Cărturești)
Am participat la activități și evenimente frumoase
The Social Incubator la
Operational HR powered by BusinessMark
ATSI-2017-EVS_Future_Search
Vizită exploratorie la
Dog & Gentleman
ATSI-2017-Vizita_Vauban
„Gașca” The Social Incubator la
Bucharest GreenSounds Festival
O toamnă minunată!
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2017 Asociația The Social Incubator, All rights reserved.

Primești acest mesaj fiindcă ești abonat/ă la newsletter-ul periodic al Asociației The Social Incubator. Îți mulțumim din suflet că ne urmărești și că ne ajuți, astfel, să transformăm destinul tinerilor instituționalizați din România! Dacă vrei să nu mai primești mesaje de la noi, apasă pe butonul de dezabonare din josul paginii.

Vrei să-ți actualizezi profilul în baza noastră de date? Click aici.
Dacă nu mai vrei să primești mesajele noastre, te poți dezabona oricând aici.

Email Marketing Powered by Mailchimp