Copy
Asociația The Social Incubator - Newsletter 3 / 2017
ATSI-2017-Newsletter-Header

Dragă <<Prenume>>,

Ce mai faci?

Chiar dacă frigul se tot încăpățânează să se întoarcă, noi suntem norocoși să spunem că pe strada noastră e muuult soare și se întâmplă numai lucruri frumoase. Și, ca să putem să ne bucurăm cu adevărat de ele, trebuie să le împărtășim și cu tine! Îți mulțumim, deci, că ne citești și ne susții.

ATSI-2017-Newsletter-Counter
Tinerii ATSI aleargă la Semimaratonul București
Probabil că nu există confirmare mai frumoasă a importanței muncii unei organizații decât momentul în care propriii ei beneficiari se înscriu să o susțină. Petruța, Violeta, Gelu și Cristian vor alerga, pe 14 mai, la Semimaratonul București 2017, pentru a susține șansa tuturor tinerilor defavorizați la un viitor demn și o viață independentă. Pentru că au ceva emoții, te rugăm să-i (și să ne) încurajezi cu o donație pe pagina lor de Galantom.
ATSI-2017-BHM-Galantom-Foto_Tineri
Și, pentru că tot am adus vorba de semimaraton, suntem foarte mândri să-ți spunem că Asociația The Social Incubator a fost inclusă, oficial, pe lista de ONG-uri asociate și recomandate ale evenimentului. Așa că, dacă te vei înscrie pe viitor la o cursă în cadrul acestui eveniment, poți alege ca o parte din taxa ta de înscriere să meargă către programele noastre. #Running4ATSI
Prima ediție Social Breakfast - un mare succes
ATSI-2017-Social_Breakfast-Foto_001
Pe 26 aprilie am organizat prima ediție a evenimentului Social Breakfast, pe care The Social Incubator îl dedică celebrării partenerilor care fac posibilă întreaga noastră activitate în beneficiul tinerilor instituționalizați.
ATSI-2017-Social_Breakfast-Foto_002
A fost o primă ediție cum nu se poate mai reușită, zeci de parteneri fiind alături de noi într-o atmosferă frumoasă de sărbătoare. Așa cum scria cineva pe pagina noastră de Facebook, proiectul nostru frumos
s-a făcut mare!
ATSI-2017-2LaSuta-Formular_230
Atelierele de aprilie
ATSI-2017-Atelier-TimesNewRoman
Povestea Times New Roman
(cu Alex Dona)
ATSI-2017-Vizita-OCS2.0
Vizită la OCS 2.0
ATSI-2017-Vizita-Constanta
Vizită la Constanța
ATSI-2017-Atelier-Povesti
Atelier de povești (cu Tudor)
Îți mulțumim!
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2017 Asociația The Social Incubator, All rights reserved.

Primești acest mesaj fiindcă ești abonat/ă la newsletter-ul periodic al Asociației The Social Incubator. Îți mulțumim din suflet că ne urmărești și că ne ajuți, astfel, să transformăm destinul tinerilor instituționalizați din România! Dacă vrei să nu mai primești mesaje de la noi, apasă pe butonul de dezabonare din josul paginii.

Vrei să-ți actualizezi profilul în baza noastră de date? Click aici.
Dacă nu mai vrei să primești mesajele noastre, te poți dezabona oricând aici.

Email Marketing Powered by Mailchimp