Copy
Asociația The Social Incubator - Newsletter 4 / 2017
ATSI-2017-Newsletter-Header

Dragă <<Prenume>>,

Bine te-am regăsit!

E vară, e cald și aproape toată lumea se gândește la vacanță. Noi la Incubator, însă, ne gândim înainte de toate la veștile excelente pe care suntem nerăbdători să ți le împărtășim. Așa că te rugăm să citești până la capăt, pentru că merită!

ATSI-2017-Newsletter-Counter
Am împlinit trei ani de fapte bune
ATSI-2017-Petrecere_Aniversara_3_ani
Într-o zi însorită de iunie, în prezența tinerilor, sponsorilor, partenerilor și voluntarilor care fac posibil tot ceea ce facem, The Social Incubator a celebrat #3AniDeFapteBune. Trei ani în care le-am dăruit tinerilor instituționalizați șansa să viseze, să-și găsească drumul și locul în lume și să devină cu adevărat independenți. A fost un eveniment nespus de frumos și le transmitem toată recunoștința noastră celor care ne-au fost alături, de aproape sau de la distanță.
Am câștigat onoarea de a implementa programul
„La TINEri este Puterea”
ATSI-2017-CC-Logo_Tineri
Asociația The Social Incubator este partenerul non-guvernamental al Coca Cola HBC România, selectat de companie pentru coordonarea și implementarea noului program de responsabilitate socială, „La TINEri este Puterea”. Organizația a fost declarată câștigătoare în urma unui concurs de proiecte lansat în luna aprilie.

Obiectivul principal al programului „La TINEri este Puterea" este acela de a crește șansele tinerilor cu vârste între 18 și 25 de ani, din categoria NEET (Not Employed, in Education or Training) de a deveni activi pe piața muncii din România. Citește mai mult...
În plus, mai avem în lucru și alte două proiecte absolut minunate.
De-abia așteptăm să-ți spunem mai multe despre ele, așa că nu uita să ne urmărești pe Facebook!
Am fost super-sportivi
ATSI-2017-BHM
La mijloc de mai, The Social Incubator a doborât recorduri de energie și entuziasm la 2017 OMV Petrom Bucharest Half Marathon. Un grup vesel de alergători, format din tineri sprijiniți de către asociație, membri ai acesteia și susținători inimoși, a luat startul în Piața Constituției pentru a dărui un viitor luminos și demn tinerilor instituționalizați din România.
ATSI-2017-Corporate_Tennis_Open
Câțiva dintre colegii și tinerii noștri au participat și la Corporate Tennis Open, un eveniment sportiv excelent organizat de către prietenii noștri de la BusinessMark și dedicat reprezentanților mediului de business din România. Ei bine, pe lângă faptul că s-au distrat, reprezentanții echipei The Social Incubator au și jucat excelent, astfel că numele nostru a ajuns până pe podium! Mândri? E puțin spus.
Am organizat activități educative și distractive
pentru tinerii noștri
ATSI-2017-BUG_Mafia
Gașca The Social Incubator la concertul B.U.G. Mafia
ATSI-2017-Vizita-FRR
În vizită la
Federația Română de Rugby
ATSI-2017-Atelier-CC_Austriaca
De la școală la job cu experții Camerei de Comerț Austriece
ATSI-2017-Atelier-BusinessMark
Despre vis, perseverență și succes cu echipa BusinessMark
Mulțumim pentru #3AniDeFapteBune!
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2017 Asociația The Social Incubator, All rights reserved.

Primești acest mesaj fiindcă ești abonat/ă la newsletter-ul periodic al Asociației The Social Incubator. Îți mulțumim din suflet că ne urmărești și că ne ajuți, astfel, să transformăm destinul tinerilor instituționalizați din România! Dacă vrei să nu mai primești mesaje de la noi, apasă pe butonul de dezabonare din josul paginii.

Vrei să-ți actualizezi profilul în baza noastră de date? Click aici.
Dacă nu mai vrei să primești mesajele noastre, te poți dezabona oricând aici.

Email Marketing Powered by Mailchimp