Copy
Samo dobre vijesti, savjeti, motivacija i inspiracija!
Pogledajte mail u svom pregledniku
<<Vaše ime>>,
ovo nije uobičajeni newsletter, tj. putem njega nećeš biti u toku s najnovijim zbivanjima iz zemlje i svijeta, niti s najsitnijim promjenama na Naranči (javljam samo ako je nešto baš jako važno :)) - ovo je newsletter za one koje osim informacija zanima i transformacija. Poslat ću ti svakog ponedjeljka porciju zanimljivih, tematski grupiranih sadržaja bez roka trajanja pa da se, dok u mukama započinješ radni tjedan, na pauzi piješ kavu ili zabušavaš po netu kad šef ne gleda, imaš razloga nasmiješiti!
Hvala što si tu :)
.:: Zašto se ne bismo trebali uspoređivati s drugima ::.
 "Vaši strahovi, vaše kritike, vaši heroji, vaši zlikovci — sve su to vaše isprike, racionalizacije, prečaci,opravdanja, vaša predaja. 
To
su fikcije koje prihvaćate kao stvarnost. Odaberite gledati kroz njih.Odaberite ih pustiti. Vi ste kreator vaše stvarnosti. S tim osnaživanjem dolazi potpuna odgovornost." Isaac Lidsky 
Ono što vidimo u drugima, ono s čim se uspoređujemo, na čemu smo zavidni, često ne postoji kao takvo već samo kao iluzija izrasla na našim vlastitim strahovima, nezadovoljstvu i osjećaju manje vrijednosti.

Koje strahove vi imate? U koje se laži uvjeravate? Kako pišete vlastitu fikciju? Uspoređujete li se neprestano s tuđim stvarnostima ili vam je pažnja usmjerena na kreiranje vlastite?

Ovaj video potaknut će vas da preispitate neka svoja potencijano opasna uvjerenja! - Kakvu stvarnost kreirate za sebe (Isaac Lidsky)
Razmišljanja o tome je li netko bolji ili lošiji od vas dovode vas do ludila? Evo nekoliko vrlo korisnih savjeta psihologinje Tomice Šćavine koji će vam pomoći da svoj um i duh dovedete u red! - Stalno se uspoređujem s drugima (Tomica Šćavina)
ODLIČAN video o zavisti i uspoređivanju s drugima možete pronaći na Bjutilogiji! Bety, kao i uvijek, uspjeva pronaći ljepotu u svemu :)
| Odredite svoj cilj - Osvijestite razlike - Podsjetite se vlastitih kvaliteta - Budite strpljivi - Budite zahvalni - Isključite se | - Kako se prestati uspoređivati s drugima i voditi svoj život (Ines Knežević)
| Radite ono što volite i pustite druge nek imaju vlastite definicije uspjeha, vlastite vrijednosti. Ne slijedite tuđe norme, ne osvajajte tuđe ciljeve | 
7 načina kako se prestati uspoređivati s drugima (Marijana May)
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2017 Naranča, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp