Copy

Outdoors Etelä-Pohjanmaa

Luontokohteet tunnetuksi -hankkeen uutiskirje 1/2017

13. maaliskuuta 2017

Outdoors Etelä-Pohjanmaa luontokohteet tunnetuksi -hanke on käynnistynyt

Tämä on SeAMKissa käynnistyneen Outdoors Etelä-Pohjanmaa luontokohteet tunnetuksi –hankkeen ensimmäinen uutiskirje. Hankkeen tavoitteena on edistää alueen olemassa olevien luontokohteiden ja -reitistöjen käyttöä ja matkailullista hyödynnettävyyttä matkailun liiketoiminnassa.

Reitistöjen tuotteistamisella ja markkinoinnilla lisätään maaseudulla toimivien yritysten liiketoimintaedellytyksiä ja täydennetään jo olemassa olevaa palvelutarjontaa alueella. Vaellus-, pyöräily- ja melontareittien matkailullista käyttöä kehitetään yhteisvoimin kaupunkien ja kuntien, seurojen ja yhdistysten sekä alueen matkailu- ja palvelualanyritysten kanssa. 

Yhteistyöhankkeen toimenpiteitä ovat mm. OF aluetiimin tapaamiset, luontokohteiden ja liiketoiminnan kehittämiseen liittyvät työpajat, valittujen reittien kartoitukset ja tuotteistukset sekä yleisesti luontomatkailusta tiedottaminen. Pidemmän aikavälin tavoitteena on Etelä-Pohjanmaan tunnettuuden ja vetovoimaisuuden lisääminen luontomatkailukohteena.

Hankkeen toteutusaika on 1.1.2017-31.3.2018. Hanketta rahoittaa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta 2014 – 2020.

Hankkeen toimenpiteet ja työpajat ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan kehittämään alueemme luontomatkailukohteita!


Reippain terveisin, Jenny ja Sanna

Yhteistyössä Outdoors Finland katto-ohjelman kanssa

Outdoors Etelä-Pohjanmaa hanke tekee tiivistä yhteistyötä valtakunnallisen Visit Finlandin katto-ohjelman kanssa.

Outdoors Finlandin viimeisimmän uutiskirjeen pääset
lukemaan täältä.

Seuraa meitä Twitterissä ja blogissa

Meille tulee myös oma blogi! Tulemme kirjoittamaan blogia hankkeen edetessä yhdessä sidosryhmien kanssa. Blogi tullaan lanseeraamaan lähiviikkojen aikana.

Blogin ja Twitterin tarkoitus on toimia uutiskirjeen rinnalla hankkeen viestintäkanavana eri yhteistyötahoille ja samalla tuottaa sisältöä myös muille aiheesta kiinnostuneille kuten aktiiviliikkujille ja matkailijoille. Seuraa viestintäkanaviamme ja lähde mukaan tutustumaan Etelä-Pohjanmaan luontokohteisiin ja -reitistöihin yhdessä meidän kanssamme.  

 

     

Tulevat tapahtumat 2017

Outdoors -aluetiimin ensimmäinen kokoontuminen tiistaina 4.4.2017. Aluetiimin toimintaan ja ensimmäiseen tapaamiseen voit ilmoittautua täällä
Visit Finland Luonnosta liiketoimintaa ja hyvinvointia -valmennus 5.-6.6.2017, valmentajana Outdoors Finland-hankkeen reitistökoordinaattori Pirjo Räsänen.
Outdoors Etelä-Pohjanmaa työpaja 1 tiistaina 12.9.2017
Outdoors Etelä-Pohjanmaa työpaja 2 tiistaina 13.11.2017

 

Mielenkiintoinen kurssi SeAMKin avoimen amk:n tarjonnassa Liikuntayrittäjyys (5 op)

Oletko kiinnostunut liikuntayrittäjyydestä tai onko sinulla jo toimiva liikunta- tai hyvinvointialan yritys? SeAMK tarjoa avoimen amk-opintoina 5 opintopisteen kokonaisuuden, jossa käydään läpi liikunta- ja hyvinvointiyrittäjyyden kulmakiviä kuten osaamisen johtamista, taloutta, markkinointia ja immateriaalioikeuksia. Opinnot alkavat 22.3.

Tutustu kurssisisältöön ja avoimen amk:n tarjontaan tarkemmin täältä

Lisätietoja:
Petra Sippola
petra.sippola@seamk.fi

     

Keitä me olemme?

Jenny Janhunen, YTM
matkailun lehtori
Intohimoinen luonnossaliikkuja ja matkailun ammattilainen, joka jatkuvasti havainnoi, ihmettelee ja pohtii kaikkea ympärillään. Tunnistaa ja tunnustaa olevansa optimistinen haaveilija ja muutosta rakastava kehittäjä.

Sanna Jyllilä, matkailun restonomi (AMK)
asiantuntija, TKI
Matkailun ja maaseudun kehittäjä, jolle luonto on tärkeä hyvinvoinnin lähde. 

     
Seuraa meitä myös Twitterissä
Käyntiosoite 
Kampusranta 11
60320 Seinäjoki

Ota yhteyttä!
jenny.janhunen@seamk.fi tai sanna.jyllila@seamk.fi

Osoitelähde: SeAMK/ Matkailun koordinointihankkeen 2011-2015 aikana koottu yhteystietorekisteri

Jos halua peruuttaa uutiskirjeen tilauksen paina tästä  

Copyright © outdoorseteläpohjanmaa 2017
Seinäjoen ammattikorkeakoulu Oy


This email was sent to <<Sähköpostiosoite>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
SeAMK · Kampusranta 11 · Seinajoki 60320 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp