Copy
    

Nieuwsbrief okt. 2018


  
http://margometezel.nl
www.facebook.com/Margometezel
 
 
 
View this email in your browser
We worden beroemd: 14 oktober om 16.25 uur op NPO 2
Aanstaande zondag, komen we op de landelijke  tv in het programma ''Iedereen Verlicht'' met een item over wat je kunt leren van ezels, waarbij we ook de diepte in gaan. De filmdagen waren heel leuk en enerverend, we waren met 5 mensen twee dagen bezig voor 6 minuten film. Ik heb al een voorproefje gezien, het zijn mooie en zeer professionele beelden van een ezelwandeling, waarbij niet alles meteen goed gaat..........
Dank voor alle aandacht die ik hiermee gekregen heb en nog zal krijgen.
Jullie zijn allemaal welkom op de Schellerhoeve, Schellerpark 101, Zwolle-Zuid om te komen kijken op een groot scherm onder het genot van koffie en thee met zelfgebakken appeltaart. Voorafgaande, om half 2 kun je mee doen met een wandeling. 


Ik moet best wel doorzetten om mijn eigen pad te lopen, dat ik kan doen wat mijn gevoel me ingeeft en niet wat de wereld om me heen van me verwacht en om te zorgen dat ik voldoende inkomsten heb. De tv-uitzending is een cadeautje voor het volgen van die weg, die niet altijd over rozen gaat, maar wel voor mij de enige optie is. Mijn bedrijf begint nu langzaamaan beter te lopen, de aanvragen voor kinderfeestjes nemen toe en sommige maanden heb ik geen aanvullende uitkering meer nodig.   


 
Afgelopen zomer maakte ik met Ravel een prachtige trektocht door het Teuteoburgerwald. We liepen vanaf Padenborn in Duitsland terug naar Zwolle in 3,5 week. Ravel, die hersteld was van zijn nierkwaal, liep heel lekker, we hadden - ook al was het heel heet en droog - een nagenoeg probleemloze tocht met mooi ontmoetingen en prachtige overnachtingsplekken. Mijn lezing ''op reis met een ezel'' waarin ik vertel over mijn solo-trektochten met ezel is bijzonder populair, vooral bij vrouwenverenigingen, ik heb er nog ongeveer 20 in de planning staan en de aanvragen blijven binnenstromen.   

Nog vroeg, maar dan weet je het vast:  Ezeltrektocht 2019 
Leven in de natuur, door mooie landschappen trekken, vol eenvoud, kamperen, wandelen met ezels die je bagage (deels) dragen, in overleg stukken lopen in stilte, een kampeerplek opzoeken als we genoeg gelopen hebben, een simpel en voedzaam potje koken, de materiele luxe thuislaten en de telefoon uit, vertrouwen op de stroom van het leven waar we langsgaan en wat we allemaal tegenkomen elke dag, vriendschap sluiten met de ezels, vrienden maken onderweg met alle levende wezens die je tegenkomt, natuurlijke overvloed en jezelf ervaren. Meer informatie op mijn website: http://margometezel.nl/ezeltrektocht-zomer-2018/

datum: zaterdag 24 augustus tot en met zaterdag 31 augustus.
vertrek-en eindpunt: wijkboerderij de Schellerhoeve
Route: Van Zwolle naar het Vechtdal, via de Lemelerberg, langs de Regge, het Eerder Achterbroek, de noordkant van de Vecht en langs Dalfsen weer terug, in totaal iets meer dan 100 km, 12-20 km per dag.  

Alle tentjes en kampeerspullen gaan op de ezels, we dragen zelf onze kleding en persoonlijke spullen en we laten de boodschappen bezorgen op de campings, zodat we daar een eenvoudige maaltijd kunnen klaarmaken. Er is plek voor 6 personen, waarvan één plek mogelijk voor iemand met eigen ezel. 
Er zal ook een voorbereidingsdag komen voor deze tocht, ergens in juni 2019.
  


Korte ezeltochten vanaf Wijkboerderij de Schellerhoeve  
* zondag 14 oktober, van 13:30 - 16:30 uur.
* zondag 25 november, 13:30 - 16.30 uur
* zondag 16 december, 13:30 - 16.30 uur
Via de IJsseldijk naar het Engelse Werk (of de andere kant op) met de ezels Rosemunde, Freddie, Docus en Ravel, warme chocolademelk en koek mee in de ezeltassen. 
Lees hier verder: 
http://margometezel.nl/agenda/ Maximaal 12 mensen. 


privacy-wet
Er iets met een nieuwe privacy-wet. Ik houd niet zo van regeltjes en weet het fijne er niet van, maar uiteraard wil ik geen boete. Daarom vraag ik jullie lezers nadrukkelijk om toestemming om deze nieuwsbrief te ontvangen. Als je hem wilt blijven lezen, dan hoef je niks te doen, als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, druk dan onderaan de nieuwsbrief op ''uitschrijven'' en dan wordt jouw emailadres automatisch uit de verzendlijst verwijderd.


Het doorsturen van deze nieuwsbrief naar mensen die je kent en waarvan je denkt dat ze het hartstikke leuk zullen vinden om mee te gaan, wordt zeer gewaardeerd.  

Voor vragen: mijn emailadres is margohuggers@gmail.com
Ook voor aanmelding van een wandeling kun je mij een mailtje sturen. 

Heb je deze nieuwsbrief via een bekende ontvangen en wil je er zelf ook één? Stuur dan ook een mailtje. 


 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Margometezel · Waterstraat 16 · Zwolle, Overijssel 8011 SZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp