Copy
   

Nieuwsbrief januari 2021

  
http://margometezel.nl
www.facebook.com/Margometezel
 
 
 
View this email in your browser

Lieve mensen, 
 

We leven in een bijzondere tijd. Ik geloof echt dat er betere tijden gaan komen en dat we eerst door de chaos van nu heen moeten met alle aardebewoners samen. Ik houd mijn hart vast hoe het komende zomer is, ik wil graag weer naar het buitenland om een mooie tocht te maken met Ravel. Jullie hebben vast ook leuke reis- of vakantieplannen of wensen.  Als dat er niet in zit, ga ik niet treuren en wil ik gaan lopen naar de boot en proberen een trailer te regelen voor de overtocht zodat we op Terschelling kunnen gaan rondtrekken
Mijn persoonlijke situatie is oké. Ik ben volkomen gezond en heel veel buiten, de ezels zijn ook allemaal gezond. We moeten nu heel creatief zijn en ons aanpassen aan de huidige regels, of je het er nu mee eens bent of niet. Heel veel activiteiten kunnen niet meer. Wandelen met ezels kan nog wel! Dus ik verwacht heel veel drukte in mijn toko. Ik ben best een rebel, maar als bedrijf toch met groepen op pad doe ik toch maar niet. Al mijn lezingen, die ik vooral geef aan ouderen en groepen vrouwen, zijn allemaal gecanceld. Daarom lees je hieronder een uitnodiging voor een online-lezing. Die is voor iedereen toegankelijk, om jullie een beetje goede moed en blijheid te brengen met mijn reisverhalen. Ik wens jullie allemaal veel gezondheid en veel levensenergie voor de komende tijd!  


Online lezing: ''Op reis met een ezel'' Maandag 1 februari 2021 21.00 uur

Eerst ga ik jullie vertellen hoe mijn passie voor het maken van trektochten met ezels is begonnen en hoe ik het allemaal aanpak als ik op reis ga. Dan volgt een hele korte pauze en daarna ga ik jullie mijn avonturen van onderweg delen, meer dan 5000 km. Alles wordt ondersteund met een presentatie met zelfgemaakte foto's. Omdat we mogen blijven dromen van avonturen binnen en buiten nu we sávonds binnen blijven allemaal.
aanmelden: Stuur mij een emailbericht met daarin de mededeling dat je mee wil doen. Dan ontvang je van mij een antwoord met daarin het banknummer voor het overmaken van een kleine bijdrage. Nadat ik het bedrag heb ontvangen, krijg je een twee inlog-linken toegestuurd voor het eerste en het tweede deel van de lezing.
email: margohuggers@gmail.com
prijs: een donatie van 5 euro (een beetje meer mag ook) Ezeltrektocht 2021

Met de trektocht door het Vechtdal 2020 gingen in augustus drie Belgische dames mee. We hadden heel slecht weer, ik heb nog nooit zoveel regen gehad als ik met mijn ezels aan het wandelen was. We hielden de moed er in en hebben toch een goede trektocht gehad. Ieder droeg zelf haar  kleding en persoonlijke spullen op de rug in een goede rugzak en de ezels waren beladen met de tentjes, matjes, slaapzakken, kookspullen en voedsel. Dat blijkt een goede formule. Dat is voor zowel ezels als mensen goed te doen.   
Komende zomer kun je weer mee en ik ga er nu gewoon van uit dat het kan! : 


datum: zondag 24 augustus tot en met zondag 31 augustus.
http://margometezel.nl/ezeltrektocht-zomer-2021/
vertrek-en eindpunt: wijkboerderij de Schellerhoeve
Route: Van Zwolle naar het Vechtdal, via de Lemelerberg, langs de Regge, het Eerder Achterbroek, de noordkant van de Vecht en langs Dalfsen weer terug, in totaal iets meer dan 100 km, 12-20 km per dag.  
Er is plek voor 8 personen, waarvan één plek mogelijk voor iemand met eigen ezel. 

 

driedaagse ezeltrektochten

Als een week voor jou te veel is, dan kun je ook mee met twee kortere tochten met hemelvaart en pinksteren. 
http://margometezel.nl/driedaagse-trektocht/

 

Mogelijkheden en tips voor het hele jaar, corona-proof : 

  • een dag helemaal voor jezelf met een wandeltocht waarbij je de hele dag met Ravel of Rosemunde mag lopen
  • een wandeling van 2 uur of 3 uur speciaal voor jou alleen
  • een tocht in stilte wandelen met de ezels 
  • voor 1 persoon speciaal pelgrimadvies: een hele of een halve dag alles leren wat je nodig hebt om je goed voor te bereiden op jouw eigen pelgrimstocht met een ezel
  • een kinderfeestje, dit valt namelijk onder buiten sporten voor jeugd en dat mag nu 

Deze nieuwsbrief komt enkele malen per jaar. Ik vraag jullie lezers nadrukkelijk om toestemming om deze nieuwsbrief te ontvangen. Als je hem wilt blijven lezen, dan hoef je niks te doen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, even goede vrienden. Druk dan onderaan de nieuwsbrief op ''uitschrijven'' en dan wordt jouw emailadres automatisch uit de verzendlijst verwijderd. 

 


Het doorsturen van deze nieuwsbrief naar mensen die je kent en waarvan je denkt dat ze het hartstikke leuk zullen vinden om mee te gaan, wordt zeer gewaardeerd.  

Voor vragen: mijn emailadres is margohuggers@gmail.com
Ook voor aanmelding van een wandeling kun je mij een mailtje sturen. 

Heb je deze nieuwsbrief via een bekende ontvangen en wil je er zelf ook één? Stuur dan ook een mailtje. 


 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Margometezel · Waterstraat 16 · Zwolle, Overijssel 8011 SZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp