Copy
   

Nieuwsbrief maart 2019  
http://margometezel.nl
www.facebook.com/Margometezel
 
 
 
View this email in your browser
Iedereen Verlicht ,14 oktober om 16.25 uur op NPO 2, nog te vinden op uitzending gemist
https://www.ntr.nl/Iedereen-Verlicht/273/detail/Iedereen-Verlicht/VPWON_1293382#content 
Leuk dat we op tv waren! Het is een leuke film geworden met veel mooie beelden en niet volgepropt met spraakwatervallen, precies zoals past bij mij. Ook stonden we in de Happinez, zomaar ineens zonder dat ik het wist en ook met een schrijffout in mijn naam. Niet zo netjes van de Happinez, maar toch bedankt voor de publiciteit. 
Het jaar 2019 begon ik met een prachtige wandeltocht met Ravel langs de IJssel, we hebben er van genoten. Dit keer heb ik niet gekampeerd, maar gelogeerd in B&B's en bij partikulieren. Ravel accepteerde het om alleen te staan in onbekende stalletjes en tussen de ezels van een collega-ezelwandelaar, als ik hem maar liet zien dat ik in de buurt bleef.

Dat ik mooie dingen te bieden heb, weet ik zeker. De wereld is zó vol van haast, prestatiedruk, oneerlijkheid, haat en geweld, dat een wandeling met een ezel een oase van rust en levendigheid kan brengen. Langzaamaan beginnen mensen dat te ontdekken en worden bij mij meer kinderfeestjes en wandelingen geboekt. 
http://margometezel.nl/kinderfeestje-met-ezels/ en http://margometezel.nl/ezeltochten-alle-leeftijden/

Het ondernemen begint beter te gaan, echter het is een mooie les de niet altijd over rozen gaat. Ik krijg van alles voor de kiezen, opvallend veel voorvallen van over mijn grens proberen te gaan. Soms voelt het zo dat ik mijn ezels met meer respect behandel, dan sommige mensen mij. Ik leer ervan alles zo goed mogelijk te regelen en leer ''nee'' zeggen, zo word ik steeds professioneler. Nee zeggen tegen mensen vind ik lastiger dan tegen ezels.
Margometezel is een idealistisch bedrijf, kleinschalig, met eerbied voor het dier, de natuur, het milieu en met de instelling ook als mens te groeien in bewustwording. Dank je wel voor alle klanten die mij respecteren en die graag een kleine ondernemer willen steunen! 

 

Workshop
Op Palmzondag, 14 april aanstaande, is er een speciale wokshop voor bewuste en wakker worden mensen: De wijheid van de ezel en van j(ezel)f. https://www.facebook.com/events/2267740379926482/
 
Ezeltrektocht 2019 
Leven in de natuur, door mooie landschappen trekken, vol eenvoud, kamperen, wandelen met ezels die je bagage (deels) dragen, in overleg stukken lopen in stilte, een kampeerplek opzoeken als we genoeg gelopen hebben, een simpel en voedzaam potje koken, de materiele luxe thuislaten en de telefoon uit, vertrouwen op de stroom van het leven waar we langsgaan en wat we allemaal tegenkomen elke dag, vriendschap sluiten met de ezels, vrienden maken onderweg met alle levende wezens die je tegenkomt, natuurlijke overvloed en jezelf ervaren. Meer informatie op mijn website: http://margometezel.nl/ezeltrektocht-zomer-2019/

datum: zaterdag 24 augustus tot en met zaterdag 31 augustus.
vertrek-en eindpunt: wijkboerderij de Schellerhoeve
Route: Van Zwolle naar het Vechtdal, via de Lemelerberg, langs de Regge, het Eerder Achterbroek, de noordkant van de Vecht en langs Dalfsen weer terug, in totaal iets meer dan 100 km, 12-20 km per dag.  

De kampeerspullen gaan op de ezels, we dragen zelf onze kleding en persoonlijke spullen en we laten de boodschappen bezorgen op de campings, zodat we daar een eenvoudige maaltijd kunnen klaarmaken. Er is plek voor 6 personen, waarvan één plek mogelijk voor iemand met eigen ezel. Met minimaal twee aanmeldingen gaat de tocht door. Er zal ook een voorbereidingsdag komen voor deze tocht, in juni 2019.


  

Mogelijkheden en tips: 

  • een stiltetocht met ezels

  • een ezelwandeling met collega's als bedrijfsuitje
  • met je familie een (mid)dag wandelen en picknicken,  afstanden hoeven niet groot te zijn, je kan ook een wandeling boeken van 2 of 3 uur
  •  jezelf een cadeau geven en een wandeltocht boeken waarbij je de hele dag met Ravel of Rosemunde mag lopen
  • met een groepje mensen geheel naar jullie wens een korte ezeltrektocht doen, met naar keuze een overnachting op camping of in een B & B. Sávonds geef ik jullie privé-tijd, indien gewenst.
privacy-wet
Er iets met een nieuwe privacy-wet. Ik houd niet zo van regeltjes en weet het fijne er niet van, maar uiteraard wil ik geen boete. Daarom vraag ik jullie lezers nadrukkelijk om toestemming om deze nieuwsbrief te ontvangen. Als je hem wilt blijven lezen, dan hoef je niks te doen, als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, druk dan onderaan de nieuwsbrief op ''uitschrijven'' en dan wordt jouw emailadres automatisch uit de verzendlijst verwijderd. 

Het doorsturen van deze nieuwsbrief naar mensen die je kent en waarvan je denkt dat ze het hartstikke leuk zullen vinden om mee te gaan, wordt zeer gewaardeerd.  

Voor vragen: mijn emailadres is margohuggers@gmail.com
Ook voor aanmelding van een wandeling kun je mij een mailtje sturen. 

Heb je deze nieuwsbrief via een bekende ontvangen en wil je er zelf ook één? Stuur dan ook een mailtje. 


 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Margometezel · Waterstraat 16 · Zwolle, Overijssel 8011 SZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp