Copy
              


Nieuwsbrief juni 2017      

http://Margometezel.webklik.nl
www.facebook.com/Margometezel
blog: https://margometezel.wordpress.com/
 
View this email in your browser
Beste wandelaars, buitenmensen, kampeerders, dieren- en ezelliefhebbers, onthaasters, levensgenieters, jong en oud, 

Ezels die mee mogen wandelen gaan er heel goed uitzien. In het wild loopt een ezel ook ongeveer 15 tot 20 km per dag om voedsel te zoeken. Zij worden dus heel blij van een dagje lopen en dat geven ze weer door aan de wandelaar die meegaat. Het hele jaar doorbrengen in dezelfde weide en stal vindt een ezel saai. Van de gemeente Zwolle heb ik toestemming gekregen om door te gaan met mijn onderneming. Dat geeft lucht en uitzicht. Ik vind het ook veel leuker om mijn passie te volgen, dan noodgedwongen werkeloos te zijn, dus ik ga door met veel plezier. 

Uitspraken van wandelaars die meegingen met een tocht:
* ik wist niet dat het zo leuk was om met een ezel te wandelen (dame, 60+)
* dit was het allerfijnste kinderfeestje tot nu toe (meisje 8 jaar)

* die grote ezel daagt me wel uit (man, 65+)

Vakantie
Zelf ga ik ook op vakantie en natuurlijk met ezel. Ravel en ik gaan een mooie tocht maken door de Ardennen en Luxemburg. Je kunt ons volgen op deze Blog. Wil je geen avonturen missen, zet dan rechtsonder in de blog de volgknop aan.  
 

Kinderezeltocht
Met ezels wandelen, drie dagen lang, door het mooie Overijssel, kamperen op een prachtige plek in het bos, onderweg zwemmen en picknicken, s'avonds ezels knuffelen, sterren kijken en vuurtje stoken, Ga je mee?
Als jij ook een wandeling met ezels wilt ervaren en je bent tussen ongeveer 6 en 14 jaar oud, dan ben je met je ouders welkom op de driedaagse trektocht in augustus. Voor meer informatie klik hier: kinderezeltocht, of op de afbeelding hieronder. 

Ezeltrektocht
Voor grote mensen is er de echte lange trektocht, Ezeltrektocht Overijssel  van 12 tot en met 19 augustus, voor wandel-dieren-en natuurliefhebbers, een echte stoere tocht,  zonder prestaties te moeten neerzetten, maar lekker relaxed. Schroom niet om in je eentje te boeken, dat deed vorig jaar iedereen. Zo'n mooie tocht kun je nergens anders in Nederland doen. Grote en ook wat kleinere ezels gaan mee. Er wordt voor je gekookt en er is bagagevervoer voor de grote bagage.

Speciale regeling
Voor mensen die met meerderen tegelijk boeken is er een speciale regeling. Ook mensen met een mimimum-inkomen mogen vragen naar een regeling en ik vraag je dan wel in ruil daarvoor een (promotie)klus voor me te doen. 

Geniet van de zomer en graag tot binnenkort op een wandeling, Margo


Het doorsturen van deze nieuwsbrief naar mensen die je kent en waarvan je denkt dat ze het hartstikke leuk zullen vinden om mee te gaan, wordt zeer gewaardeerd.  

Voor vragen: mijn emailadres is margohuggers@gmail.com
Ook voor aanmelding van een wandeling kun je mij een mailtje sturen. 

Heb je deze nieuwsbrief via een bekende ontvangen en wil je er zelf ook één? Stuur dan ook een mailtje. 


 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Margometezel · Waterstraat 16 · Zwolle, Overijssel 8011 SZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp