Copy
        

Nieuwsbrief maart 2017
 
  
http://margometezel.nl
www.facebook.com/Margometezel
 
 
 
View this email in your browser
UitnodigingEzeltrektocht 2018

Leven in de natuur, door mooie landschappen trekken, vol eenvoud, kamperen, wandelen met ezels die je bagage (deels) dragen, in overleg stukken lopen in stilte, een kampeerplek zoeken als we genoeg gelopen hebben, een simpel en voedzaam potje koken, de materiele luxe thuislaten en de telefoon uit, vertrouwen op de stroom van het leven waar we uitkomen en wat we allemaal tegenkomen elke dag, vriendschap sluiten met de ezels, vrienden maken onderweg met alle levende wezens die je tegenkomt, natuurlijke overvloed en jezelf ervaren. Raakt je dit? Lijkt je dit wat?

Komende zomer ga ik een trektocht maken met Ravel en Rosemunde, 4-6 weken, gewoon door Nederland. Globale route: vanuit startpunt Zwolle via Maarten van Rossumpad naar Den Bosch, doorsteken via het mooie Hertogenpad naar het Pieterpad en zo weer terug noordwaarts. Jij kunt mee, je kunt je voegen bij ons gezelschap. Per periode van een week kunnen minimaal 1 persoon en maximaal 3 personen mee. In overleg is er ook plek voor 2 volwassenen met 2 kinderen.

week 1, zaterdag 7- zaterdag 14 juli, Veluwe
week 2, 14 -21 juli, Veluwe-rivierenland
week 3, 21 – 28 juli, rivierenland, Brabant
week 4, 28 juli – 4 augustus, Brabant, Noord-Limburg
week 5, 4 – 11 augustus, Pieterpad
week 6, zaterdag 11- zaterdag 18 augustus, Pieterpad

Voor meer informatie: http://margometezel.nl/ezeltrektocht-zomer-2018/

Op 2 juni is een voorbereidingsdag ezeltrektocht. Hier doe je aan mee als je jezelf hebt opgegeven voor een etappe van de trektocht. Als je interesse hebt, maar nog twijfelt of je mee zult gaan, kun je ook meedoen. Lees dan wel even de voorwaardehttp://margometezel.nl/ezeltrektocht-zomer-2018/ 
Binnenkort:
* Ezeltochten vanaf Wijkboerderij de Schellerhoeve  
op zondag 25 maart,
zaterdag 28 april,
zondag 3 juni 
zondag 24 juni, allemaal van 13:30 uur - 16:30 uur,
Via de IJsseldijk naar het Engelse Werk of de andere kant op. Met de ezels Rosemunde, Freddie, Docus en Ravel, warme chocolademelk of sap (hangt af van het weer) en koek mee in de ezeltassen, lees hier verder:  http://margometezel.nl/agenda/ Maximaal 12 mensen. 


* 14 april: een dag op de Schellerhoeve met verschillende workshops met als titel ''ontspanningsbuffet''. Hier doen wij aan mee met een workshop ezelcoaching in de middag. http://margometezel.nl/agenda/

* 2 juni: voorbereidingsdag ezeltrektocht. Hier doe je aan mee als je jezelf hebt opgegeven voor een etappe van de trektocht. Als je interesse hebt, maar nog twijfelt of je mee zult gaan, kun je ook meedoen. Lees dan wel even de voorwaarde: http://margometezel.nl/ezeltrektocht-zomer-2018/ 


Beste Zwollenaren, wandelaars, buitenmensen, kampeerders, dieren- en ezelliefhebbers, onthaasters, levensgenieters, jong en oud, 

De kudde is nu compleet en het gaat heel goed met het viertal. In januari vond ik ezelin Rosemunde. Ze is super lief, houd van lopen en ging meteen de eerste wandeling over bruggetjes. Ze heeft gelukkig ook gewoon ezelstreken, een tas of pakzadel op haar rug gooit ze eraf, zelfs een handdoek waarmee ik aan het oefenen ben. Maar dat gaat goed komen met deze goedwillige dame. Op de Schellerhoeve hebben we, de ezels en ik, nu allemaal onze weg gevonden en ik ben heel blij en dankbaar voor deze mooie plek. 

Mijn lezing  ''op reis met een ezel'' is een succes. Vooral dames van de Vrouwen van Nu, vroeger de Plattelandsvrouwen, genieten erg van mijn verhalen en ik vind het ook leuk om over mijn dromen en avonturen te vertellen. Marketing doen voor m(ezel)f blijf ik lastig vinden. Als één-vrouws-bedrijf val je tussen wal en schip. Betalen voor marketing is te duur en voor gratis aankondigingen ben ik voor velen toch weer ''commercieel'' en word ik geweigerd. Als jullie tips hebben voor gratis publiciteit of me willen helpen door deze nieuwsbrief te verspreiden, dan héél graag en ook heel veel dank! Vele mensen hebben altijd haast of drukte en verlangen naar eenvoud en verbinding met de natuur. Daarom denk ik denk dat er enthousiasme is voor mijn ezeltrektocht, en het is heel fijn als die mensen me kunnen vinden.  


Het doorsturen van deze nieuwsbrief naar mensen die je kent en waarvan je denkt dat ze het hartstikke leuk zullen vinden om mee te gaan, wordt zeer gewaardeerd.  

Voor vragen: mijn emailadres is margohuggers@gmail.com
Ook voor aanmelding van een wandeling kun je mij een mailtje sturen. 

Heb je deze nieuwsbrief via een bekende ontvangen en wil je er zelf ook één? Stuur dan ook een mailtje. 


 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Margometezel · Waterstraat 16 · Zwolle, Overijssel 8011 SZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp