Copy

Alles over cultuureducatie in Zeeland
April 2020

                                                            webversie  
 INHOUDSOPGAVE

Samenwerken in cultuuronderwijs

Cultuureducatie online

Door de corona-maatregelen zijn alle culturele activiteiten en excursies binnen het onderwijs en in de vrije tijd voorlopig uitgesteld. Ben je als leerkracht op zoek naar inspiratie? Cultuurkwadraat verzamelt op de website al het online cultuureducatief aanbod van Zeeuwse instellingen. Met dit aanbod - dat we regelmatig aanvullen - kun je de creativiteit van kinderen en jongeren tijdens het thuisonderwijs stimuleren.
Ben je cultuurprofessional en heb je ook online materiaal beschikbaar? Mail het ons via info@cultuurkwadraat.nl en wij nemen het op!
Naar het online aanbod

Ondersteuning zzp'ers: waar kan je terecht?

Veel activiteiten vallen stil en zzp’ers - in de cultuursector onze grote flexibele schil - vangen als eerste de financiële klappen op. Anders dan in loondienst kun je als zzp’er niet automatisch terugvallen op een sociaal vangnet. Op onze website lees je welke maatregelen overheid, provincie en gemeenten speciaal voor zzp'ers hebben getroffen.

Cultuurprofessional Meet Up: digitaal onderwijzen

Als je buiten een rondje loopt, lijkt de wereld stil te staan. Online blijkt het tegendeel waar te zijn: in deze roerige tijden pakken veel ondernemers en organisaties de kans om te innoveren en de mogelijkheden van het internet verder te onderzoeken. Speciaal voor Zeeuwse cultuurprofessionals organiseren we een online meet up met als thema ‘digitalisering van cultuuronderwijs’. Om vorm te geven aan dit evenement vragen wij om jullie input: wat zijn jouw vragen omtrent digitalisering van cultuuronderwijs? Met welke onderwerpen kunnen wij jou het beste ondersteunen in deze periode? Cultuurkwadraatmedewerker Lonneke de Klerk verzamelt! 
Mail haar jouw input!
Vandaag, 16 maart, start Leo Adriaanse als nieuwe directeur-bestuurder van Cultuurkwadraat. Hij volgt Han Eygenraam op. We heten Leo van harte welkom en wensen hem veel succes en plezier! 

Wij zijn bereikbaar

Ook in deze periode zet Cultuurkwadraat zich in voor kunst en cultuur in het onderwijs. Als er vragen zijn over cultuureducatie of als wij kunnen voorzien in een wens of behoefte dan horen wij dat graag. We werken vanuit huis en zijn per mail bereikbaar. Neem contact met ons op via info@cultuurkwadraat.nl.
Website
Email
Facebook
Instagram
LinkedIn
Cultuurkwadraat • Kuiperspoort 12 • 4331 GS Middelburg