Copy

 

Groene Netwerkborrel 5 april

Waalre Energie Lokaal organiseert de eerste groene netborrel van 2017. WEL is een coöperatie die zich inzet voor duurzame energie voor en door Waalre. Wij proberen samen met bewoners ‘groene’ initiatieven uit te werken om zo tot leuke interessante proposities te komen die we dan weer kunnen aanbieden aan de rest van de bewoners binnen Waalre. Via deze Groene netwerkborrels proberen we duurzaamheid binnen Waalre te stimuleren door ideeën en ervaringen uit te wisselen.
Op het programma deze keer staat ons initiatief voor het eerste collectieve zonnedak in Waalre op Sporthal De Pracht, waar 13 mensen op ingeschreven hebben. Zij gaan Afbeeldingsresultaat voor de pracht waalreeen rendement van ca. 7% halen op hun investering en dragen bij aan een duurzamere toekomst. Zonder veel reclame te maken was er al veel belangstelling voor, want helaas hebben we vijf anderen moeten teleurstellen.
Pure Solar uit Valkenswaard zal begin april beginnen met de aanleg. Momenteel zijn we samen met de Gemeente druk bezig met de zoektocht naar een volgend collectief zonnedak.
                                                                                   
Willem van den Reek, Product Developer bij netwerkbeheerder Alliander vertelt u vervolgens hoe een netwerkbeheerder in transitie is voor duurzame elektriciteit. 
Afbeeldingsresultaat voor allianderJosé van Dijk, wethouder van de gemeente Waalre vrtelt u tenslotte over alles wat komt kijken bij het nieuwe energie neutrale gemeentehuis. 

Gerelateerde afbeelding

Wij nodigen u van harte uit voor onze volgende netwerkborrel op woensdag 5 april aanstaande in Energiecentrum De Volmolen. Wilt u dit jaar zich meer inzetten voor duurzaamheid, of het nu bij u thuis is of binnen onze gemeente. Bent u op zoek naar meer informatie omtrent duurzaamheid of bent u geïnteresseerd aan de deelname van een volgend collectief zonnedak, meld u zich dan aan voor onze Groene Netwerkborrel door een mailtje te sturen naar: communicatie.wel@gmail.com
De avond begint om 20.00 uur, inloop is mogelijk vanaf 19.45 uur.  
Programma:

Aanvang: 20.00 uur
  1. John Felten: Activiteiten WEL, met name het nieuwe Coöperatieve Zonnedak op De Pracht
  2. Willem van den Reek (Product Developer bij netwerkbeheerder Alliander): Netwerkbeheerder in transitie voor duurzame elektriciteit.
  3. José van Dijk (wethouder Waalre): Het nieuwe energieneutrale Gemeentehuis
21.30 uur Napraten met een hapje en drankje

Wij maken graag kennis met u op woensdag 5 april! 

Marijke Willems – van de Nieuwenhof
Communicatie.wel@gmail.com
www.waalreenergielokaal.nl

 


Copyright © |2017 | Waalre Energie Lokaal | All rights reserved.


Our mailing address is:
communicatie.wel@gmail.com

Wilt u niet langer emails ontvangen van WEL?
Hier kunt u zich uitschrijven. 

http://www.waalreenergielokaal.nl/


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Waalre Energie Lokaal · Emmastraat 22 · Waalre, Nb 5583 BM · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp