Copy
Bekijk deze email in uw browser

Informatiemarkt Afrikaanderwijk Rotterdam

Op woensdag 31 januari is Stevast Baas & Groen aanwezig op de Informatiemarkt Afrikaanderwijk in Rotterdam. Wij informeren u op deze informatiemarkt graag over de laatste stand van zaken van het nieuwbouwproject Het Remisehof. U bent van harte welkom om daar met ons in gesprek te gaan en u te laten informeren.
De informatiemarkt is geopend van 17:00 tot 20:00 uur en de toegang is gratis. De Informatiemarkt wordt gehouden bij het Gemaal op Zuid, aan de Pretorialaan 141 in Rotterdam.

Kijk voor meer informatie op
https://www.rotterdam.nl/wonen-leven/afrikaanderwijk/


Het Remisehof in voorbereiding

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het verder uitwerken van de woningen aan het Remisehof. Wij houden u graag op de hoogte via onze website www.remisehof.nl. Hier vindt u de meest recente informatie van het project.

In de 1e fase van het Remisehof worden naast de huurwoningen, ook 36 koopwoningen ontwikkeld. Met 25 royale appartementen, 8 lichte videwoningen en 3 zeer ruime en bijzondere loftwoningen is er voor elk wat wils. Bovendien hebben alle woningen toegang tot de grote binnentuin, die uniek is in combinatie met het stedelijk wonen.  Naar verwachting start de verkoop van de woningen in fase 1 aan het einde van het eerste kwartaal 2018.

Copyright © 2018 Remisehof, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u de manier waarop u deze emails ontvangt wijzigen?
U kunt uw voorkeuren wijzigen of afmelden van deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp