Copy
Bekijk deze email in uw browser

Inschrijftermijn
(e-mailadres op inschrijfformulier onjuist)

De inschrijftermijn voor de koopwoningen in fase 1 sluit a.s. maandag 23 juli  om 12.00 uur.  Inschrijven kan d.m.v. het inschrijfformulier dat is uitgereikt bij de start verkoop. Helaas staat op dit inschrijfformulier niet het juiste e-mail adres vermeld van de makelaar. Het juist adres is: Rotterdam@ooms.com  (in plaats van .nl). Vanaf vandaag is alle verkoopdocumentatie ook te downloaden op de website www.remisehof.nl en kan tevens het digitale inschrijfformulier op de website worden gebruikt.

Start verkoop fase 1 druk bezocht

Afgelopen zaterdag 14 juli is de verkoop van de 36 koopwoningen van de eerste fase van Het Remisehof onder grote belangstelling van start gegaan.
 
Bij de kruidentuin “de Rotterdamse Munt” stonden de makelaars en ontwikkelaars klaar met de verkoopbrochures, prijslijsten en natuurlijk een lekkere kop koffie of kruiden thee. Belangstellenden hebben de verkoopdocumentatie opgehaald en zich uitgebreid laten informeren over alle zaken die met de verkoop te maken hebben. Ondanks het zomerse weer en de vakantieperiode trok de start verkoop meer dan 150 geïnteresseerden. Hieronder geven wij u een impressie van de verkoopdag.

Copyright © 2018 Remisehof, Alle rechten voorbehouden.