Copy
Bekijk deze email in uw browser

Het Remise Hof in Rotterdam: Herenhuizen, videwoningen  en appartementen

Fase 1 van gevarieerd nieuwbouwproject in Rotterdamse wijk Parkstad is nu in voorbereiding. Het Remisehof staat aanstaand weekend ook op de woonbeurs, op zaterdag 24 en zondag 25 maart in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). Komt u langs voor meer informatie?

Nieuwbouw herenhuizen, videwoningen en appartementen in een nieuw en bruisend stukje Rotterdam. Ontdek Het Remise Hof, een gevarieerd nieuwbouwproject in de Rotterdamse wijk Parkstad. Hier kun je rustig, riant en comfortabel wonen, met alle voordelen van de stad binnen handbereik. Het Remise Hof komt namelijk nabij diverse hotspots in Rotterdam, zoals de Wilhelminapier, Katendrecht en de Afrikaanderwijk.

Het Remisehof: fase 1

De naam Het Remise Hof is toepasselijk. Op de plek waar dit nieuwe stukje Rotterdam zal verrijzen, wachtten trams en bussen vroeger op hun volgende ritten. In Het Remisehof worden circa 250 woningen gerealiseerd, zowel koop- als vrije sector huur woningen.  In de 1e fase van het Remisehof worden naast de huurwoningen, ook 36 koopwoningen ontwikkeld. Met 25 royale appartementen, 8 lichte videwoningen en 3 zeer ruime en bijzondere herenhuizen, is er voor elk wat wils. Bovendien hebben alle woningen toegang tot de fraai aangelegde grote afgesloten binnentuin, die uniek is in combinatie met het stedelijk wonen. Ook in parkeerplaatsen wordt voorzien, het merendeel van de woningen heeft een parkeerplaats in de afgesloten parkeervoorziening.

Zeer riante herenhuizen met statige uitstraling

De herenhuizen zijn zeer royale woningen met een gebruiksoppervlak van maar liefst circa 240m2 . Deze woningen, met wel vier woonlagen, bieden je veel vrijheid om de indeling te kiezen die bij jou past. De ruimtelijke- en lichte opzet met twee vides, maakt allerlei bijzondere indelingen mogelijk. Door de diverse indelingsmogelijkheden zijn deze statige woningen ook heel geschikt om wonen met werken te combineren. Ook de buitenruimte van de herenhuizen is zeer royaal, naast de gezamenlijke binnentuin kan je gebruik maken van je privé tuin, terras én een groot dakterras.

Lichte en ruime vide woningen

De videwoningen in het plan zijn ruime woningen met een gebruiksoppervlak van circa 160m² Dit zijn drielaagse woningen, waarbij ook veel keuzevrijheid is voor de indeling die bij jouw woonwensen en leefstijl past. Op de begane grond is er de mogelijkheid om een werkstudio te realiseren. De grote vide centraal in de woning zorgt voor extra licht, ruimtebeleving en sfeer. Deze woningen beschikken allemaal over een ruim terras en tuin grenzend aan de fraaie binnentuin. 

Luxueuze appartementen

Dan zijn er nog de zeer diverse- en luxueuze appartementen met  woonoppervlaktes van circa 65m² tot zo'n 140m². Je kunt kiezen voor appartementen met twee, drie of vier kamers. Welk appartement je ook kiest, je beschikt altijd over een zeer ruim terras van zeker negen vierkante meter, en daarnaast maak je uiteraard gebruik van de fraaie binnentuin.

Start verkoop nog dit jaar. Blijf op de hoogte

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het verder uitwerken van de woningen aan het Remise Hof. Naar verwachting start de verkoop van de woningen in fase 1 begin tweede kwartaal 2018.   Als je je via de projectsite aanmeldt als belangstellende, blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.

  • www.remisehof.nl.
  • Stand: Ooms Makelaars.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 24 en zondag 25 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.
Copyright © 2018 Remisehof, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u de manier waarop u deze emails ontvangt wijzigen?
U kunt uw voorkeuren wijzigen of afmelden van deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp