Copy
Bekijk deze email in uw browser

Remise Hof nieuwsbrief

Graag brengen wij u op de hoogte van de voortgang in de ontwikkeling van nieuwbouwproject “Het Remisehof in Rotterdam”. De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan het ontwerp van de drie woonblokken aan de Laan op Zuid.

Ontwikkeling van Het Remisehof in volle gang!

Het uitwerken van de plannen voor de 36 koopwoningen van fase 1 en de 78 koopwoningen van fase 2 is begin dit jaar van start gegaan. Het ontwikkelproces verloopt voorspoedig en het voorlopig ontwerp van de appartementen en de eengezinswoningen van de eerste fase is inmiddels gereed. De komende periode zullen de plannen verder uitgewerkt worden tot een definitief ontwerp.

De landschapsarchitect is hard bezig met de uitwerking van de inrichting van beide royale binnentuinen. Hierbij is er veel aandacht voor de uitwerking van de overgangen van de privé tuinen en de gemeenschappelijke binnentuinen, waarbij geborgenheid en veiligheid aspecten zijn die in het ontwerp worden meegenomen. Kortom beide binnentuinen worden een oase van rust in een drukke stedelijke omgeving.

Fase 1 De woningtypes

Fase 1 van “Het Remisehof” bestaat uit twee woonblokken met luxe huurwoningen en koopwoningen, parkeervoorzieningen en een gemeenschappelijke tuin. De eerste fase, met 36 koopwoningen biedt een gevarieerd woonprogramma. Met 25 appartementen variërend in woon oppervlak tussen de ca 65m2 en ca 145 m2 en twee grondgebonden woningtypen, 8 woon/werk ofwel vide woningen met een woonoppervlak van ca. 160m2 en drie herenhuizen ofwel loftwoningen van ca. 220 m2.

Voor alle woningen is er uiteraard de mogelijkheid te kiezen voor opties en de woningen kunnen veelal naar wens worden ingedeeld. Tevens hebben alle woningen en appartementen in project Het Remisehof toegang tot de grote binnentuinen in het midden van de woonblokken. Parkeren kunt u in de parkeergarages, die gedeeltelijk onder de woningen wordt gebouwd. Voor de drie herenhuizen is er zelfs een aparte garage die uitsluitend voor deze woningen toegankelijk is, met voor iedere woning twee parkeerplaatsen en een extra bergingsruimte in de garage !

Werkzaamheden bouwrijp maken van de locatie in volle gang.

Planning

Afhankelijk van het verloop van het proces, verwachten wij in het begin van 2018 te kunnen starten met de verkoopactiviteiten van fase 1.

In de komende nieuwsbrieven zullen wij u dan ook informeren over nieuwe ontwikkelingen en uiteraard de start verkoop van Het Remisehof fase 1!

Copyright © 2017 Remisehof, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u de manier waarop u deze emails ontvangt wijzigen?
U kunt uw voorkeuren wijzigen of afmelden van deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp