Medlemsbrev #3 2019

Årets slogan för Acdcmachine är "10 years of dirty deeds". Men varför det?


Enkelt, den sjätte april firar Acdcmachine 10 år. Ordförande, vid pennan, minns tillbaka till dagen då han startade hemsidan Acdcmachine. För från början var det bara en hemsida och en vilja av glöd att göra något nytt!

Den sjätte april 2009 var hemsidan klar och första nyheten publicerades, en nyhet om ett AC/DC konvent i Norge. (Läs nyheten här)

Det var kanske där drömmen om ett eget AC/DC konvent föddes till liv? Några månader senare blev vi kontaktade av Ibis Hotell om att göra ett evenemang på deras hotell i Hägersten. Givetvis var det ett guldläge som vi såklart tackade ja till. Om man spolar fram bandet till nutid, så har vi blivit intervjuade av Sweden Rock Magazine, gästat TV4 som AC/DC experter, vi medverkade under "Rock Or Bust" videoinspelningen, vi har en officiellt godkänd fanklubb, ett eget fanzine och har precis gjort ett evenemang där syftet varit att öka kännedom om demenssjukdom.

Skulle någon berättat det här för mig när jag precis lanserat första utkastet av Acdcmachine så hade jag nog skakat på huvudet och gått åt ett annat håll.

Men Acdcmachines motto har alltid varit det samma, vi levererar alltid de senaste nyheterna om AC/DC men vi bryr oss inte om ryktesspridning eller rena spekulationer. Det är därför man inte kan läsa på vår hemsida eller facebook-sida vilken färg Angus Young har på sina kalsonger eller rena spekulationer som Aftonbladet eller någon annan tidning publicerat.
Bilden är från vårt evenemang "Highway to helloween" 2013 på Bryggarsalen i Stockholm. Foto: Blacksquid inc

Tillsammans mot alzheimer!

I lördags hade vi vårt årliga evenemang "Acdcmachine Gathering 2019", ett evenemang där vi tillsammans med Alzheimer Sverige kämpade för att öka kännedom om demenssjudom. Vi valde även att skänka hela överskottet direkt till stiftelsen Alois Alzheimer.

Först och främst vill vi tacka er som kom till evenemanget. Men vi vill också passa på att tacka Nikki Hill, AD/HD, Superposer Wannabe, Alzheimer Sverige, Rock Böttom, Subculture Hero, vår konferencier Henke Brannerydh, vår ljudtekniker Alex, Kulturreklam Sverige AB, DM Audio AB, 4Sound Sverige, Exigo AB, Music Solutions Sweden AB och sist men inte minst Ginza.se

...och till Malcolm: Vi alla älskar och hyllar dig stort för den musik du skapade.Om du nu sitter hemma och känner "varför åkte jag inte till Acdcmachine Gathering 2019", så kan du givetvis göra dagens goda gärning och skänka ett bidrag direkt till forskningen kring demenssjukdom. Klicka in till www.alzheimersverige.se för mer information. Om inte annat.... Gör det för Malcolm!

Vinnare i medlemstävlingen

Vi vill även passa på att rikta ett grattis till Anders Nyh från Brunflo som vann boken "AC/DC ROCK OR BUST" i vår medlemstävling. Fler tävlingar kommer inom kort!

Medlemsförmåner

Som medlem i Acdcmachine har ni en rad förmåner, listan nedan förekommer i alla mail och uppdateras till varje mail. Något som är värt att tänka på är om vi kan redovisa att rabatten används flitigt hos våra samarbetspartners så finns det stor möjlighet att rabatten ökar till nästa årsperiod.

• 10% rabatt i TPL Records webbshop. Ange rabattkoden: "ACDC2009" i meddelande fältet när du checkar ut från webbshoppen

• 10% rabatt i vår egna webbshop. Logga in för att kunna använda rabatten

“We turn the amps up high
The crowd's gonna hit the sky
We play it fast and loose
Because this night we're gonna pull a fuse'”
(“Rock or bust” 2014)
 

Väl mött,

Copyright © 2019 Acdcmachine, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp