Medlemsbrev #11 2018

Kära medlemmar,

Julen närmar sig med stormsteg och vad passar inte bättre då än att prata om den enda AC/DC låten som har minsta lilla koppling till julen? Mistress for Christmas. Visste ni förresten att låten handlar om Donald Trump?

Vi reder ut detta märkliga påstående: 
Julen 1989 så befinner sig Donald Trump med sin familj i skidorten Aspen, Colorado. Donald spenderar julhelgen där med sin fru, Ivana och sina 3 barn, Donald Trump Jr, Ivanka Trump och Eric Trump. 

Under en familjelunch på Bonnie's Restaurant, så kliver Marla Maples fram, en ung, blond föredetta skönhetsmodell från Georgia. Hon tittar självsäkert på Donalds fru Ivana och säger: "Jag heter Marla och jag älskar din man. Gör du det?" Där och då så rullas Marla och Donalds utomäktenskapliga kärlekshistoria upp inför Donald och hans familj. Skilsmässan är ett faktum!

Samtidigt i Little Mountain Studios in Vancouver, Kanada, så håller AC/DC på med att spela in sin uppföljare till Blow Up Your Video. Bandet undgår inte att se och höra om Donald Trumps vänsterprassel, som rullas upp stort i media. Angus Young berättar om låten i en intervju med Guitar World, i februari 1991: "I think the funniest song on this album is 'Mistress For Christmas.' That song's about Donald Trump. He was big news at the time, so we thought we'd have a bit of fun and humor with it."

Vi har under hösten arbetat med en ny utgåva av vårt AC/DC fanzine, Overdose. En samlingsutgåva med, vad vi anser vara, det bästa ur de första fyra nummer av tidningen. Den här utgåvan kommer i en lyxigare pärm och säljs just nu endast genom hemsidan Overdose-fanzine.com. Vi tar emot förhandsbeställningar fram till 31 december och skickar ut tidningen den 21 januari. Upplagan är begränsad till endast 100 exemplar.

För er som har tecknat silver eller guld-medlemskap så kan det vara bra att känna till att den här inte ingår i medlemskapet. Däremot får ni självklart nästa nummer av Overdose i brevlådan som vanligt, som i nummerordningen blir Overdose #5. Arbetet med den pågår som mest och vi räknar med att kunna släppa ett releasedatum inom kort.
The best of Overdose
The best of Overdose
EUR29.00
View

Missa inte chansen att hänga med på Acdcmachines medlemsresa till Skottland nästa år. Vi flyger från Stockholm den 2 maj och i paketet ingår allt från resor, boende, festivalbiljett osv. Klicka in på länken nedan för mer information

Paket för medlemsresa
Paket för medlemsresa
SEK6,200.00
View

Medlemsförmåner

Som medlem i Acdcmachine har ni en rad förmåner, listan nedan förekommer i alla mail och uppdateras till varje mail. Något som är värt att tänka på är om vi kan redovisa att rabatten används flitigt hos våra samarbetspartners så finns det stor möjlighet att rabatten ökar till nästa årsperiod.

• 10% rabatt i TPL Records webbshop. Ange rabattkoden: "ACDC2009" i meddelande fältet när du checkar ut från webbshoppen

• 10% rabatt i vår egna webbshop. Logga in för att kunna använda rabatten

 

“Jingle bells, jingle bells
Jingle all the day
I just can't wait till Christmas time
When I can grope you in the hay”
(“Mistress for christmas” 1990)
 

God jul och gott nytt år,

Copyright © 2018 Acdcmachine, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp