Medlemsbrev #2 2019

Kära medlemmar,

Den 30 mars är viktig i dubbel bemärkelse i år, dels har vi vårt evenemang Acdcmachine Gathering 2019 på Hilma i Stockholm. Men som om det inte vore nog så kan vi nu berätta att nummer 5 av tidningen Overdose - The international fanzine även kommer släppas den dagen. 

I det senaste numret bjuder vi på en djupgående analys av Bon Scott’s lyrik, en resedagbok från premiären av ”Stiff Upper Lip” turnén, en rykande färsk intervju med Mike Fraser om arbetet bakom albumet ”Stiff Upper Lip” och mycket mer.
 

Boka ditt exemplar på www.overdose-fanzine.com
På scen: Nikki Hill, AD/HD, Superposer Wannabe

Föreningen Acdcmachine är Sveriges officiella AC/DC fanklubb. I år firar vi 10 år och arrangerar ”Acdcmachine Gathering 2019”. Syftet med evenemanget är först och främst att öka kännedom om demenssjukdom men även att samla in pengar till forskningen, därför väljer vi att skänka 100% av överskottet till stiftelsen Alois Alzheimers.

★Nikki Hill★
Vi är oerhört stolta att få presentera Nikki Hill (US) till Acdcmachine Gathering 2019. Nikki kommer från Durham, North Carolina, och kan närmast beskrivas som en musikalisk tornado. Hon har gjort avtryck med sin crossover mellan rock´n´roll, soul, boogie och blues, där energi och sväng är två ledord. Nikki beskrivs bäst som en blandning av Aretha Franklin och AC/DC, Tina Turner och Little Richard. Med nyligen släppta albumet "Feline Roots" i bagaget så kommer Nikki till Stockholm och hon hälsar att hon ser verkligen fram emot att vara en del av Acdcmachine Gathering 2019.
https://youtu.be/DvQdybv8EGE

★AD/HD - AC/DC tribute★
Som avslutande akt så ger vi alltid publiken vad de vill ha! Därför presenterar vi stolt AD/HD till Acdcmachine Gathering 2019. Dessa grabbar vet hur AC/DC ska låta, och hur det ska spelas. Med fokus stadigt i sikte på "The Razors Edge" eran, så kommer publiken att kastas tillbaka till 1990-91. Bandet levererar till 100% och vi kan förvänta oss en AC/DC fest utan dess like!
https://youtu.be/PUWL3gEw6A0

★Superposer Wannabe★
Vårt första band ut på scen är Superposer Wannabe från Stockholm. Bandet beskrivs nog bäst som en riffmaskin med en duracellkanin som sångare. Bandet har sina rötter djupt förankrade i klassisk old school hard rock and/or roll. Influenserna har de hittat i AC/DC, Airbourne, Rose Tattoo och Johnny Cash. På frågan vad publiken kan förvänta sig av Superposer Wannabe denna kväll så kommer svaret blixtsnabbt: "Ni kan räkna med underhållande öldrickarrock med tung-gung & glimten i ögat, samt ett röj av bara 17". Denna kväll kan knappast inledas bättre!
https://youtu.be/A__13_u976Q

För de som reser till Stockholm för evenemanget vill vi gärna sprida ett erbjudande om övernattning. Generator Stockholm erbjuder våra gäster 15% rabatt på övernattning under perioden 28 mars - 3 april. Bokningar görs enklast genom deras hemsida:
https://generatorhostels.com/destinations/stockholm
Ange promo code: ACDC2019
Köp biljetter här
Det är dags för årets första tävling. I vanlig ordning kör vi en slumpmässig utlottning bland medlemmar. Vinsten då? AC/DC ROCK OR BUST utgivet av förlaget Rufus Publications. Boken är signerad av Brian Johnson. Läs mer om boken här

Dragning 1 mars 2019. Vinnarna kommer i vanlig ordning presenteras i nästa medlemsbrev och på vår hemsida Acdcmachine.com. Om du redan har boken eller inte vill vara med i utlottningen så skicka gärna ett mail till oss info@acdcmachine.com.

Lycka till!

Medlemsförmåner

Som medlem i Acdcmachine har ni en rad förmåner, listan nedan förekommer i alla mail och uppdateras till varje mail. Något som är värt att tänka på är om vi kan redovisa att rabatten används flitigt hos våra samarbetspartners så finns det stor möjlighet att rabatten ökar till nästa årsperiod.

• 10% rabatt i TPL Records webbshop. Ange rabattkoden: "ACDC2009" i meddelande fältet när du checkar ut från webbshoppen

• 10% rabatt i vår egna webbshop. Logga in för att kunna använda rabatten

“Every night there's a rock 'n' roll queen
Gonna quiver and quake
Gonna shake her thing
Gonna be some rockin'”
(“There's gonna be some rockin” 1976)
 

Väl mött,

Copyright © 2019 Acdcmachine, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp