Nyhetsbrev

Kära läsare,

Med den lägesutvecklingen som pågår runt i landet så kan de behövas lite trevligare nyheter. En sådan kan vara ett nyhetsbrev från Acdcmachine? Den här månaden är det elva år sedan vi startade Acdcmachine, ett projekt som från början handlade om att skapa en informationskanal för AC/DC fans i Sverige. Ordförande vid pennan minns tillbaka till april 2009 när hemsidan stod klar och första nyheten publicerades, en nyhet om ett AC/DC konvent i Norge.

Det var kanske där drömmen om ett eget AC/DC konvent föddes till liv? Några månader senare blev vi kontaktade av Ibis Hotell om att göra ett evenemang på deras hotell i Hägersten. Givetvis var det ett guldläge som vi såklart tackade ja till. Om man spolar fram bandet till nutid, så har vi blivit intervjuade av Sweden Rock Magazine, gästat TV4 som AC/DC experter, vi medverkade under "Rock Or Bust" videoinspelningen, vi har gjort medlemsresor tillsammans, vi har en officiellt godkänd fanklubb, en egen AC/DC tidsskrift och har gjort ett flertal evenemang där syftet varit att öka kännedom om demenssjukdom.

Skulle någon berättat det här för mig när jag precis lanserat första utkastet av Acdcmachine så hade jag nog skakat på huvudet och gått åt ett annat håll.

Men Acdcmachines motto har alltid varit det samma, vi levererar alltid de senaste nyheterna om AC/DC men vi bryr oss inte om ryktesspridning eller rena spekulationer. Det är därför man inte kan läsa på vår hemsida eller facebook-sida vilken färg Angus Young har på sina kalsonger eller rena spekulationer som Aftonbladet eller någon annan tidsskrift publicerat.

Jag vill rikta ett stort tack till hela teamet bakom Acdcmachine för det vi skapat tillsammans, jag vill också passa på att tacka alla medlemmar som stödjat oss genom åren.

I april släpps nya Overdose

I april släpps en ny upplaga av vår AC/DC tidning, Overdose. Första tidningen släpptes 2015 och sedan dess har vi gjort ett nummer per år. Nu är det äntligen dags för sjätte numret.

Det här numret är lite unikt, då vi för första gången släpper tidningen med två olika omslag. Innehållet är desamma men vi har valt att göra två omslag, ett av dem för samlaren. 

Det bör nämnas att tidningen ingår i Acdcmachines medlemskap för nivåerna silver och guld. Så ni som är medlemmar (av silver eller guld nivåerna) kan förvänta er att tidningen trillar ner i brevinkastet inom april månad.

Mer information om tidningen finns på Overdose hemsidan:
www.overdose-fanzine.com

En ny AC/DC keps i lager

Efter förfrågningar från våra medlemmar att göra fler produkter med vår logo, så valde vi att plocka fram en retrokeps broderad med vår logo.
Acdcmachine keps
Acdcmachine keps
229kr
Köp nu!

Medlemskap i Acdcmachine

Acdcmachine är en ideell förening där alla intäkter går direkt till att arrangera evenemang och medlemsresor med AC/DC-koppling. För att kunna bibehålla vår verksamhet är våra betalande medlemmar helt ovärderliga och den försäljning vi har genom vår webshop är nödvändig för att finansiera verksamheten. Vårt medlemskap är uppdelat i tre olika nivåer

Brons (99kr/år)
Bronsmedlemskapet är ett stödmedlemskap där man väljer att stödja föreningslivet.

Silver (199kr/år)
Silvermedlemskapet är en mellannivå för de som vill prova på ett medlemskap. Det som skiljer "Silver" nivån från "Brons" är ett man får den senaste "Overdose - the international fanzine" tidning, när den släpps. Det är föreningens egna AC/DC tidning som trycks på papper av hög kvalitet och innehåller olika typer av texter med koppling till AC/DC.

Guld (299kr/år)
Guldmedlemskapet är vårt största paket. Förutom de ovannämnda så får man en medlems t-shirt som är exklusivt framtagen för medlemmar, finns i storlekarna S-XL. Vi designar en ny t-shirt varje år och skickar ut till våra guldmedlemmar.

Är du inte medlem? Så kan du enkelt teckna ett medlemskap här: 
Bli medlem idag
Vad tycker du om Acdcmachine? 

Vi har valt att plockat ihop ett formulär där ni kan berätta för oss vad ni tycker. Ta gärna tid på er att svara på frågorna. Vi vill veta vad du tycker vi kan förbättra. Gå in på: https://forms.gle/abTe3CYHpxJTi1jD8

Tack på förhand!

“It was one of those nights when you turn off the lights,
And everythin' comes into view,
She was takin' her time I was losin' my mind,
There was nothin' that she wouldn't do”
(“Touch Too Much” 1979)
 

Väl mött,

Copyright © 2020 Acdcmachine, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp