Nyhetsbrev

Kära läsare,

Äntligen är det dags att förgylla månaden med lite AC/DC nörderi. I förra månadens nyhetsbrev bifogade vi ett konsertminne från Ballbreaker turnén där ett gäng ungdomar satte sig i en rostig cheva van och satte kurs mot Stockholm och en riktig AC/DC helg. Vi vill uppmana er läsare att höra av sig med liknande historier, hör isåfall av er till oss per epost: info@acdcmachine.com

Så till månadens Acdcmachine nyhetsbrev. Vi vill rivstarta genom att släppa nyheten om vår nya tjänst Acdcmachine Live som är en streamingtjänst där vi hoppas kunna erbjuda konsertupplevelser hem till just ditt vardagsrum.
  
Först ut är Linköpingsbandet "Ballbreaker" som spelat in en konsert som vi sänder helt gratis nu på lördag. Klicka in på vår hemsida för mer information om premiärvisningen av Acdcmachine Live.
 
Besök gärna vår facebook sida: https://www.facebook.com/acdcmachinelive/
Eller vår hemsida: https://live.acdcmachine.com/

Är du med i band och vill vara med på tåget? Självklart ska ni det, mer information om hur man uppträder på Acdcmachine Live finns på hemsidan. 

Stor artikel om AC/DC:s besök i Sverige genom åren

Vi har de senaste månaderna arbetat med att plocka fram en redogörelse över AC/DC:s konserter i Sverige genom åren. I redogörelsen ger vi er en sammanfattning av vad som är känt om konserterna.

Under arbetet med artikeln har vi märkt att de fanns information, som tidigare varit känd, men som delvis eller helt varit falskt. Som exempelvis när AC/DC var förband till Black Sabbath och skulle spelat i Stockholm 20 april 1977, när de facto är att spelningen var inbokad den 28 april 1977 men ställdes in. Det fanns även ett rykte om att AC/DC spelat i Malmö 1978, vilket inte stämmer.

Läs artikeln “AC/DC i Sverige” genom att klicka här

I maj månad lottade vi ut ett exemplar av boken "High-Voltage Rock 'n' Roll: The Ultimate Illustrated History" skriven av Phil Sutcliffe. Utlottningen genomfördes exklusivt för medlemmar av Acdcmachine och en vinnare drogs slumpmässigt bland registrerade medlemmar. Utlottningen är i samarbete med Ginza AB.

Vinnare är Niklas Thorsell från Finsprång. Grattis Niklas!

Medlemskap i Acdcmachine

Acdcmachine är en ideell förening där alla intäkter går direkt till att arrangera evenemang och medlemsresor med AC/DC-koppling. För att kunna bibehålla vår verksamhet är våra betalande medlemmar helt ovärderliga och den försäljning vi har genom vår webshop är nödvändig för att finansiera verksamheten. Vårt medlemskap är uppdelat i tre olika nivåer

Brons (99kr/år)
Bronsmedlemskapet är ett stödmedlemskap där man väljer att stödja föreningslivet.

Silver (199kr/år)
Silvermedlemskapet är en mellannivå för de som vill prova på ett medlemskap. Det som skiljer "Silver" nivån från "Brons" är ett man får den senaste "Overdose - the international fanzine" tidning, när den släpps. Det är föreningens egna AC/DC tidning som trycks på papper av hög kvalitet och innehåller olika typer av texter med koppling till AC/DC.

Guld (299kr/år)
Guldmedlemskapet är vårt största paket. Förutom de ovannämnda så får man en medlems t-shirt som är exklusivt framtagen för medlemmar, finns i storlekarna S-XL. Vi designar en ny t-shirt varje år och skickar ut till våra guldmedlemmar.

Är du inte medlem? Så kan du enkelt teckna ett medlemskap här: 
Bli medlem idag
Vad tycker du om Acdcmachine? 

Vi har valt att plockat ihop ett formulär där ni kan berätta för oss vad ni tycker. Ta gärna tid på er att svara på frågorna. Vi vill veta vad du tycker vi kan förbättra. Gå in på: https://forms.gle/abTe3CYHpxJTi1jD8

Tack på förhand!

“Come on honey you got nothin' to lose
You got the thirst 'n I got the booze
Give you an inch
Take you a mile
I wanna make you fry
I'm a live wire
(“Live Wire” 1975)
 

Väl mött,

Copyright © 2020 Acdcmachine, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp