Medlemsbrev

September har kommit med storm och hösten knackar på dörren. Något som vissa ser fram emot andra inte. Men något som vi alla ser fram emot är nyheter från AC/DC. I juli och augusti dammades varumärket AC/DC av efter två års tystnad. Det som skulle uppmärksammas var "Highway To Hell" 40 års jubileum. Något som kan kännas märkligt, speciellt då bandet inte firat något liknande tidigare. Men och andra sidan så kan man se det från en annan synvinkel, det här kan vara ett sätt att damma av varumärket "AC/DC" inför något nytt.

Bortsett från aktiviteterna i "AC/DC camp" så har även vi något nytt som vi valt att lansera idag. Vi har låtit designa fem olika t-shirtar där temat varit AC/DC låtar. Vi kommer sälja dem i paket men även enskilt. T-shirtarna finns i en begränsad upplaga på 25 t-shirtar per design och trycks på beställning. Pengarna från försäljningen går oavkortat till Acdcmachine.
Hur ser t-shirtarna ut då?

Köp nu!
Förra veckan dök det upp en 59 minuter lång inspelning från "Highway To Hell" turnén på Youtube. Videon är inspelad den 8 september 1979 i Fresno, USA.

Det blir inte råare än så här. Glöm kanonerna. Glöm helvetetsklockan. Glöm den uppblåsbara Rosie. Här pratar musiken för sig själv.

Del 1: https://www.youtube.com/watch?v=M3ZJfUsz_xg
Del 2: https://www.youtube.com/watch?v=gFy-i0F0i1U
Vad tycker du om Acdcmachine? 

Vi har valt att plockat ihop ett formulär där ni kan berätta för oss vad ni tycker. Ta gärna tid på er att svara på frågorna. Vi vill veta vad du tycker vi kan förbättra.
Gå in på: https://forms.gle/abTe3CYHpxJTi1jD8

Tack på förhand!

Kort information om medlemskapet

Som guldmedlem får man en unikt designad t-shirt varje år. Vi gör olika t-shirtar varje år.

Om man betalar medlemskapet med ett kreditkort så bör man ha i åtanke att uppdatera kreditkort uppgifterna (på Acdcmachine.com) när man får ett nytt kort från banken. Vill man undvika detta så rekommenderar vi att man använder PayPal som betalsätt.

Medlemsförmåner

Som medlem i Acdcmachine har ni en rad förmåner, listan nedan förekommer i alla mail och uppdateras till varje mail. Något som är värt att tänka på är om vi kan redovisa att rabatten används flitigt hos våra samarbetspartners så finns det stor möjlighet att rabatten ökar till nästa årsperiod.

• 10% rabatt i TPL Records webbshop. Ange rabattkoden: "ACDC2009" i meddelande fältet när du checkar ut från webbshoppen

• 10% rabatt på utvalda produkter i vår egna webbshop. Logga in för att kunna använda rabatten

“Got myself a cadillac
but I can't afford the gasoline”
(“Down Payment Blues” 1978)
 

Väl mött,

Copyright © 2019 Acdcmachine, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp