Copy

Kjære <<First Name>> 

Her er en liten påskehilsen fra Aktivitetsdosetten. Vi ønsker å informere om hva som rører seg, dele gode tips og ideer og spre ny kunnskap. Vi håper dette bidrar til at dere kan gi beboerne på <<Bedrift / Organisasjon>> en ennå bedre hverdag med mange gode øyeblikk selv i disse rare tider. 
Vi ønsker deg en fin påske. Ta godt vare på deg selv og alle rundt deg i denne utfordrende tiden.
Her er en en liten film om hvordan man kan koke dekorative egg til påskebordet.

Bli inspirert av andre sykehjem til avstandsaktiviteter!

Utekonsert

Austevoll pleie og omsorgssenter tok kultur- og aktivitetsleder Sissel Fagerbakke initiativ til en unplugged utekonsert med tre impulsive medartister i finværet. På sikker avstand, med vinduer og dører på vid gap, kunne beboerne nyte vakre toner som ble spilt i de små hagene rundt sykehjemmet.
"En givende ettermiddag selv om vi gleder oss til vi skal ha "normale" konserter igjen", sier artistene Astrid Ana, Felix Arenas, Kristine Fagerbakke, Sigve Solbakken og Sissel Fagerbakke.

Bøttespill med lang stang

Kantarellen Bo og Rehabiliteringssenter har de ansatte tatt inititativ til å lage et nytt ballspill. Denne kreative gjengen fant frem søppelbøtter i plastikk som de boret et hull i til et kosteskaft. Voila! Et nytt redskap til å fange baller (og annet) med. Moro for store og små / ung og gammel. 

Strikkedugnad med påskepynt

Stavanger Sparekasse sykehjem har startet en påske-strikke-dugnad. De pynter treet utenfor sykehjemmet med egg, høner og andre påskedekorasjoner. Flott og artig tiltak når man ikke kan komme inn på sykehjemmet med en påskehilsen. Da kan man være med å bidra til at beboerne har et fint skue fra vinduet.

Velkommen til Tinn kommune
Rjukan sykehjem og Tinn Helsetun

Velkommen til Tinn kommune som er blitt medlemmer i Aktivitetsdosetten. Nadine hadde kurs med dem 11. mars, og en god og engasjert gjeng er nå klar for å lage Aktivitetsdosetter for beboerne på Rjukan sykehjem og Tinn Helsehus. På grunn av koronasituasjonen har vi måttet utsette det felles Kick off, men det er kjekt at vi er kommet igang slik at beboerne kan få glede av et individuelt tilpasset aktivitetstilbud. Det er ekstra viktig i disse utfordrende tider med besøksforbud og avlyste felles arrangementer.

Hjemmelaget påskeegg i ull.
Et isopor-egg kan filtes med ull og nål til et nydelig påskeegg.
Ta en mengde ull rundt egget og prikk med nålen. Prikk fast, men forsiktig så ullen tover seg rundt isopor-egget. Legg på mer ull etter hvert slik at du får et fint mønster og dekker isoporen. 
Avslutt med et bånd som festes med en knappenål.
God påske <<First Name>>

Noe du lurer på?

Ta kontakt på mail eller telefon:
Aktivitetsdosetten
Telefon: 957 30 914
post@aktivitetsdosetten.no 

Copyright © 2020 AKTIVITETSDOSETTEN, All rights reserved.

Adresse:
Sanitetens helsehus
Schiøtz gate 5 
4008 Stavanger

post@aktivitetsdosetten.no 

Vil du endre hvordan du får disse eposter
oppdater mine opplysninger eller meld meg av denne epostliste
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Aktivitetsdosetten · Eiganesveien 95 c · Stavanger, 4009 · Norway

Email Marketing Powered by Mailchimp