Copy

Kennisplatform Zuidoost


Op donderdagmiddag 26 november staat een nieuwe Themamiddag van het Kennisplatform ZO op de agenda. Vanwege de Corona-maatregelen zal er geen bijeenkomst plaatsvinden in het auditorium van het Maxima Medisch Centrum. De werkgroep gaat kijken of de Themamiddag in een digitale vorm kan doorgaan. Nadere informatie hierover volgt.

Consortium Transfusiegeneeskundig onderzoek


Op vrijdagmiddag 6 november a.s. bent u vanaf 14.00 uur van harte welkom om deel te nemen aan de eerste ONLINE bijeenkomst van het Consortium. Schrijf u alvast in via consortium@nvbtransfusie.nl.
 
Lees meer

Promoties

Tijdens de Corona -maatregelen zijn sommige promoties uitgesteld tot later dit jaar. Andere promoties vinden online plaats. Bent u betrokken als promovendus, copromotor of opponent, geef bloedtransfusie-gerelateerde promoties dan door via communicatie@nvbtransfusie.nl. Ook aankondigingen van oraties zijn van harte welkom.

Lees meer

Nieuwsbrief oktober

In verband met de online Algemene Ledenvergadering op 7 oktober verschijnt de nieuwsbrief van oktober al in de eerste week van oktober in plaats van halverwege de maand.

Facebook
Email
Copyright © 2020 Nederlandse Vereniging voor Bloedtransfusie NVB. Deze nieuwsbrief werd vervaardigd door RauwCC, www.rauwcc.nl in opdracht van de Nederlandse Vereniging voor Bloedtransfusie (NVB).


Wilt u wijzigingen aanbrengen in de manier waarop u deze emails ontvangt?
Verander uw voorkeuren of meld u af als ontvanger van de nieuwsbrief


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Nederlandse Vereniging voor Bloedtransfusie NVB · Prinseneiland 67-A · Amsterdam, 1013 LM · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp