Copy
Graag nodigen wij u uit voor het jaarlijkse NVB-TRIP symposium op woensdag 19 en donderdag 20 mei a.s. Het centrale thema is “Veroudering”. Omdat het nog onzeker is hoe de Corona-situatie in mei zal zijn, is besloten dit jaar een hybride congres te organiseren; deels op locatie in het Congrescentrum ReeHorst in Ede, deels online. Vanwege de hybride constructie zullen er alleen plenaire sessies zijn. Meer informatie vindt u op de site, waar u zich ook al kunt aanmelden.
 
Lees meer

Even voorstellen: nieuwe secretaris consortium


Na vele jaren de secretariële rots in de branding te zijn geweest, neemt Ellen Vestjens afscheid als ambtelijk secretaris van het consortium. Haar taak wordt overgenomen door Inge Klanker, ook werkzaam bij Sanquin. 

Mede dankzij Ellen’s enthousiasme en geweldige ondersteuning kon het consortium de afgelopen jaren verder uitgroeien. Heel veel dank daarvoor, Ellen! 

We zijn heel blij met Inge’s versterking en kijken uit naar een fijne samenwerking. 

 

Bijeenkomst Kennisplatform Transfusiegeneeskunde
1 april 2021


Op donderdag 1 april vindt weer een bijeenkomst plaats van het Kennisplatform Transfusiegeneeskunde ZO. Wederom in de middag en ook weer via ZOOM. Het onderwerp is casuïstiek. Heeft u een interessante casus , geef deze dan door per mail aan onderwijsbijeenkomst@sanquin.nl.
 

Van Dijkprijzen voor beste proefschrift en afstudeerscriptie

Tijdens het NVB-TRIP symposium 2021 zullen opnieuw de H.C.J.M. van Dijkprijzen voor de beste proefschrift en afstudeerscriptie op het gebied van bloedtransfusie worden uitgereikt. Zelf afgestudeerd/gepromoveerd of kent u iemand in uw omgeving wiens werk de prijs verdient? Om mee te dingen moeten proefschrift of scriptie zijn afgerond in 2020, maar de inzendingen uit 2019 die in 2020 zijn ingediend, zullen ook meedingen (opnieuw indienen is niet noodzakelijk). Meer informatie over de prijs en wijze van indienen is te vinden op de website. Deadline indienen: 31 maart 2021.
 

Lees meer

Herinnering: Slogan gezocht bij het nieuwe logo

Vorig is het nieuwe logo van de NVB ingevoerd. Bij een nieuw logo hoort ook een slogan of pay-off die uitdrukt waar de NVB voor staat. Wij stellen u graag nogmaals in de gelegenheid om een voorstel voor een slogan in te sturen. Het bestuur zal de ereleden vragen uit de inzendingen een winnaar aan te wijzen. De winnaar ontvangt gratis toegang (zo mogelijk op locatie) tot het NVB-TRIP symposium in mei. U kunt uw voorstel tot uiterlijk 15 februari 2021 insturen naar bestuur@nvbtransfusie.nl.

Facebook
Email
Copyright © 2021 Nederlandse Vereniging voor Bloedtransfusie NVB. Deze nieuwsbrief werd vervaardigd door RauwCC, www.rauwcc.nl in opdracht van de Nederlandse Vereniging voor Bloedtransfusie (NVB).


Wilt u wijzigingen aanbrengen in de manier waarop u deze emails ontvangt?
Verander uw voorkeuren of meld u af als ontvanger van de nieuwsbrief


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Nederlandse Vereniging voor Bloedtransfusie NVB · Prinseneiland 67-A · Amsterdam, 1013 LM · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp