Copy

Najaarsbijeenkomst Consortium vervalt

De najaarsbijeenkomst van het Consortium op vrijdag 12 november gaat helaas niet door. Het is helaas niet mogelijk gebleken om de sprekers rond te krijgen. Het is de bedoeling om nu een fysieke bijeenkomst te plannen in april 2022.

Verslag bijeenkomst Deskundgheidsbevordering Hemovigilantie

Op 5 oktober jl vond de 9e Deskundigheidsbevordering Hemovigilantie plaats. Dit keer weer een fysieke bijeenkomst in het Franciscus Vlietland ziekenhuis te Schiedam. Er werd door de 27 deelnemers (interactief) geluisterd naar diverse sprekers en diverse onderwerpen. Lees verder op de website voor het verslag van deze bijeenkomst. De volgende Deskundigheidsbevordering gaat georganiseerd worden in april 2022.

Lees meer

Oproep aan onze jonge leden: wil je gratis een jaar lang ISBT lid zijn?

De Nederlandse Vereniging voor Bloedtransfusie is als vereniging lid van de International Society for Blood Transfusion. Hierbij krijgt één persoon alle ledenvoordelen zoals: gratis Vox Sanguinis lezen, met korting naar de congressen. Het NVB-bestuur wil dit ledenvoordeel jaarlijks laten rouleren onder onze jonge leden (t/m 39 jaar, peildatum einde van dit jaar).
 
Wil je in aanmerking komen voor dit ledenvoordeel? Stuur een email naar secretaris@nvb.nl. Sluitingsdatum 1 november 2021. Bij meerdere inzendingen wordt geloot onder inzendingen, waarbij (co)auteurs van abstracts op het symposium 2021 een factor 2 weging genieten.

Overigens kunnen alle NVB-leden onder het verenigingslidmaatschap de ISBT educatieve materialen van de zogenaamde affiliate suite benaderen.

Lees meer
Facebook
Email
Copyright © 2021 Nederlandse Vereniging voor Bloedtransfusie NVB. Deze nieuwsbrief werd vervaardigd door RauwCC, www.rauwcc.nl in opdracht van de Nederlandse Vereniging voor Bloedtransfusie (NVB).


Wilt u wijzigingen aanbrengen in de manier waarop u deze emails ontvangt?
Verander uw voorkeuren of meld u af als ontvanger van de nieuwsbrief


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Nederlandse Vereniging voor Bloedtransfusie NVB · Prinseneiland 67-A · Amsterdam, 1013 LM · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp