Copy

Nieuwe datum Algemene Ledenvergadering 2020


De uitgestelde Algemene Ledenvergadering met financiële décharge van het bestuur en de verkiezing van nieuwe bestuursleden, zal digitaal gehouden worden op woensdagmiddag 28 oktober 2020 van 14:00 - 16:00 uur.

NB - Dit betreft een datumwijziging ten opzichte van de eerdere aankondiging.

 
Lees meer

Wisseling voorzitterschap Hemovigilantieplatform


Met ingang van 1 september j.l. heeft Michaela van Bohemen het voorzitterschap van het Hemovigilantie Platform Nederland overgenomen van Judith Lie. Michaela is hemovigilantieconsulent en weefselvigilantiecoördinator bij het ErasmusMC in Rotterdam. Als voorzitter van het HPN vertegenwoordigd zij ook het platform in het bestuur van de NVB.
 

Onderwijsbijeenkomst Zuidoost


De werkgroep Kennisplatform ZO heeft besloten dat de onderwijsbijeenkomst van 26 november 2020 doorgaat. Deze zal in digitale vorm plaatsvinden van 13.00 tot 16.00 uur in de agenda zetten. Meer informatie volgt per mail en de NVB website.
 

Consortium Transfusiegeneeskundig onderzoek


Op vrijdagmiddag 6 november a.s. bent u vanaf 14.00 uur van harte welkom om deel te nemen aan de eerste ONLINE bijeenkomst van het Consortium. 

Schrijf u nu in via consortium@nvbtransfusie.nl onder vermelding van uw naam, functie, instelling en BIG-nummer (als van toepassing)

 
Lees meer

Promoties

Bent u betrokken als promovendus, copromotor of opponent, geef bloedtransfusiegerelateerde promoties dan door via communicatie@nvbtransfusie.nl. Dit geldt ook voor oraties.

Lees meer
Facebook
Email
Copyright © 2020 Nederlandse Vereniging voor Bloedtransfusie NVB. Deze nieuwsbrief werd vervaardigd door RauwCC, www.rauwcc.nl in opdracht van de Nederlandse Vereniging voor Bloedtransfusie (NVB).


Wilt u wijzigingen aanbrengen in de manier waarop u deze emails ontvangt?
Verander uw voorkeuren of meld u af als ontvanger van de nieuwsbrief


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Nederlandse Vereniging voor Bloedtransfusie NVB · Prinseneiland 67-A · Amsterdam, 1013 LM · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp