Copy
 
We blikken terug op een bijzonder jaar. In 2018 konden we eindelijk starten met de aanleg van Doepark de Hagen. Het ontwerp van de waterspeeltuin van bureau In het Wild werd door het bestuur omarmd en daarna is er hard gewerkt door aannemers als Reef Infra en de Tuinen van Geerdink. Natuurlijk hebben onze enthousiaste en bevlogen vrijwilligers ook de nodige steentjes bijgedragen. Zelfs met temperaturen tot 32 graden waren ze paraat en ondersteunden ze de groenaannemers waar ze konden. Op 10 oktober, de Dag van de Duurzaamheid, hebben we de waterspeeltuin feestelijk geopend in bijzijn van wethouder van Mierlo. Tientallen kinderen namen de waterspeeltuin meteen in gebruik. En in de weken erna zag je regelmatig allerlei kinderen die zich uitleefden in het water, op de boomstammen en op de speeltoestellen. Wat zullen zij zich al verheugen op het voorjaar. Ook nu gaan de werkzaamheden in het park gewoon door, afgelopen week is een grote, beuk verplaatst. De beuk stond op de plek waar in de toekomst het paviljoen zal verrijzen. Nu heeft de beuk een nieuwe plek aan de zuidzijde van het park. Ook zijn er net, zo vlak voor de feestdagen nog tien jonge fruitbomen aangeplant. Van al deze activiteiten en meer zullen we u in het nieuwe jaar berichten. 

Nu staan de feestdagen voor de deur...  het bestuur van Stichting Natuurhus Almelo wenst iedereen gezellige, sfeervolle dagen toe! En dat 2019 jullie veel moois mag brengen!

 

Graag nodigen we u uit voor onze nieuwjaarsreceptie op zondag 6 januari van 15.00 uur tot 18.00 uur. We hopen samen met u te toosten op het nieuwe jaar! Dat doen we met een lampionoptocht (met glühwein, warme chocolademelk en iets lekkers) door het park. Aanmelden gewenst i.v.m. catering, via: info@natuurhusalmelo.nl

We zijn Zorgaccent dankbaar dat we onze nieuwjaarsreceptie mogen houden bij De Hofkamp, Canisiushof 1 te Almelo.

Hopelijk tot in het nieuwe jaar, bij de nieuwjaarsreceptie of bij een andere activiteit van stichting Natuurhus Almelo!

 
december 2018
Het bestuur van Stichting Natuurhus Almelo

 
Copyright © 2018 Stichting Natuurhus Almelo, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp