Copy
VAPH.BE Lees deze nieuwsbrief online
VAPH vaph Vlaanderen is welzijn

Afbouw van de coronamaatregelen: naar het nieuwe normaal

> Lees meer

Hoe registreert u als budgethouder overeenkomsten en kosten in het kader van COVID-19?

Als houder van een persoonlijke-assistentiebudget of persoonsvolgend budget die in cash besteedt (niet bij een vergunde zorgaanbieder) heeft u tijdens de COVID-19-periode misschien extra overeenkomsten gesloten om extra zorg thuis te kunnen organiseren. We zetten nog eens op een rij waar u rekening mee moet houden bij de registratie van die overeenkomsten en kosten.
> Lees meer
foto van het Jacob Van Maerlantgebouw te Brugge

VAPH-kantoren weer open voor bezoekers, maar enkel na afspraak

Door het coronavirus zijn de kantoren van het VAPH lange tijd gesloten geweest voor bezoekers, hoewel onze dienstverlening achter de schermen volop bleef draaien. Vanaf 1 juli gaan de kantoren weer open. U zult echter niet zomaar kunnen langskomen: u moet altijd eerst een afspraak maken om langs te komen op een zitdag. Uiteraard moet u dan ook de maatregelen voor hygiëne en social distancing respecteren. 
> Lees meer

Coronaspecial Sterk

De juni-editie van ons driemaandelijks magazine Sterk staat helemaal in het teken van corona. Ook tijdens de coronacrisis hadden personen met een handicap heel wat sterke verhalen te vertellen. Zag u het magazine nog niet? U kunt Sterk online lezen of u gratis abonneren.
> Lees meer
laptop met Mijn VAPH op het scherm

Aanvraag hulpmiddelen en aanpassingen en tolkuren nu ook mogelijk via Mijn VAPH

Wilt u een tegemoetkoming aanvragen voor hulpmiddelen of aanpassingen of een recht op tolkuren? U kunt uw aanvraag sinds kort aan het VAPH bezorgen via het e-loket Mijn VAPH. 
> Lees meer

Lees ook op onze website