Copy
VAPH.BE Lees deze nieuwsbrief online
VAPH vaph Vlaanderen is welzijn

Infosessies over correctiefase 2

Daalt uw persoonsvolgend budget door correctiefase 2, of werd u doorverwezen naar rechtstreeks toegankelijke hulp? Dan zit u mogelijk met heel wat vragen en bezorgdheden. De infosessies die in het voorjaar gepland waren, konden maar gedeeltelijk doorgaan door de coronacrisis. Dit najaar en begin 2021 worden er online infosessies georganiseerd. 
> Lees meer
screenshot van het scherm van Mijn VAPH op een laptop

Aanmelden in Mijn VAPH

Via het e-loket Mijn VAPH kunt u of uw wettelijk vertegenwoordiger uw persoonlijke dossier bij het VAPH online raadplegen. U kunt er informatie vinden over verschillende vormen van zorg en ondersteuning waar u gebruik van maakt en heel wat administratie snel en vlot regelen. Hebt u Mijn VAPH nog niet eerder gebruikt en wilt u het eens proberen? Geen probleem: u kunt op verschillende manieren aanmelden. U kunt ook een beroep doen op een hulplijn als u daarbij problemen ondervindt.
> Lees meer

Apps om de dag te structureren en activiteiten te begeleiden voor mensen met een cognitieve beperking

> Lees meer
vader lacht naar jonge zoon in rolstoel

Wijzigingen in de administratie van het persoonlijke-assistentiebudget

Het VAPH voerde een aantal wijzigingen door in de administratieve behandeling van het persoonlijke-assistentiebudget (PAB). Het gaat onder meer om wijzigingen op het vlak van het werkkapitaal, het indienen van kosten en de registratie van overeenkomsten.
> Lees meer
Lees de maatregelen van het VAPH naar aanleiding van het coronavirus

Lees ook op onze website