Copy
VAPH.BE Lees deze nieuwsbrief online
 
VAPH vaph Vlaanderen is welzijn
 

Infosessies: Besteding van een persoonsvolgend budget - schrijf u nu in

Het VAPH organiseert, in samenwerking met de bijstandsorganisaties, in mei en juni informatiesessies in alle provincies. Tijdens de infosessies krijgt u meer informatie over het besteden van uw persoonsvolgend budget (PVB). U kunt u nu inschrijven.
> Lees meer
 

Interactieve webtool brengt uw wensen en behoeftes in kaart

Op 5 april stelden het VAPH en Odisee samen met een hele reeks partners de nieuwe ondersteuningstool vraagverheldering voor mensen met een handicap of een vermoeden van handicap voor. Op basis van tal van vragen over uw dagelijkse leven, kunt u dankzij de tool de weg naar de juiste ondersteuning vinden en uw leven in eigen handen nemen.
> Lees meer
 

Congres: Evaluatie van de persoonsvolgende financiering: tussentijdse resultaten

Op donderdag 4 juli 2019 organiseert het VAPH in het ICC in Gent het congres ‘Evaluatie van de persoonsvolgende financiering: tussentijdse resultaten’. Bent u een persoon met een handicap, werkt u in de gehandicaptensector, of bent u als onderzoeker of beleidsmedewerker nauw betrokken bij het onderwerp? Of bent u gewoon geïnteresseerd en benieuwd of we met het systeem van de persoonsvolgende financiering de vooropgestelde doelstellingen bereiken? Schrijf u dan nu in.
> Lees meer
 

Oproep: Ervaringsdeskundigen voor de regionale prioriteitencommissie

> Lees meer
 

Een jobstudent in dienst nemen met uw persoonlijk budget

Als houder van een persoonlijke-assistentiebudget of een persoonsvolgend budget, kunt u een jobstudent in dienst nemen als persoonlijke assistent of individuele begeleider. U moet wel rekening houden met de regelgeving.
> Lees meer
 
Vernieuwde brochure: Hulpmiddelen en aanpassingen
Vernieuwde brochure: Rechtstreeks toegankelijke hulp
 

Lees ook op onze website