Copy
VAPH.BE Lees deze nieuwsbrief online
VAPH vaph Vlaanderen is welzijn

156 jongeren krijgen in juli hun persoonsvolgend budget na jeugdhulp

Sinds de opstart van de persoonsvolgende financiering in 2017 wordt ingezet op het snel beschikbaar stellen van een persoonsvolgend budget voor kwetsbare groepen. Een van die groepen zijn jongeren die uitstromen uit de jeugdhulpverlening en de overstap maken naar volwassenenondersteuning: zij staan aan het begin van hun volwassen leven en krijgen het zogenaamde persoonsvolgend budget (PVB) na jeugdhulp. 156 van die jongeren krijgen vanaf 1 juli 2021 dat persoonsvolgend budget.
> Lees meer
cover van de brochure Starten met het persoonsvolgend budget: getekend figuur met brief VAPH in de hand op blauwe achtergrond

Starten met het persoonsvolgend budget

Beschikt u sinds kort over een persoonsvolgend budget? In de brochure ‘Starten met het persoonsvolgend budget’ vindt u heel wat praktische informatie die u op de goede weg zet om van start te gaan met de besteding van uw budget.
> Lees meer
blinde vrouw met begeleider tijdens natuurwandeling

Wat kan een dienst ondersteuningsplan voor u doen?

Bent u op zoek naar hoe een goed leven er voor u uitziet? Hebt u door uw beperking vandaag nood aan ondersteuning of wilt u nadenken over de toekomst? Een dienst ondersteuningsplan (DOP) kan u in uw zoektocht ondersteunen.
> Lees meer

Onderhoudswerken IT: applicaties tijdelijk niet beschikbaar

>  Lees meer
beeld van getekende gsm met rinkelende bel op scherm, op groene achtergrond met tekst: App aan=samen nieuwe verspreiding tegengaan- Coronalert

App Coronalert vernieuwd

Coronalert, de gratis app in de strijd tegen COVID-19 kreeg een update.
> Lees meer