Copy
VAPH.BE Lees deze nieuwsbrief online
VAPH vaph Vlaanderen is welzijn
2 mannen met een handicap in dagcentrum omhelzen elkaar

Versoepeling van de corona-maatregelen vanaf 1 juli 2021

Sinds 9 juni 2021 werden met de overstap naar situatie 1 van de kaderrichtlijnen soepelere coronamaatregelen ingevoerd in de VAPH-sector. Door de aanhoudende dalende trend in de algemene besmettingscijfers, de lage besmettingscijfers in de sector personen met een handicap en de hoge vaccinatiegraad in de VAPH-voorzieningen, kunnen vanaf 1 juli 2021 verdere versoepelingen doorgevoerd worden.
> Lees meer

Autoaanpassingen en de keuze van de auto

> Lees meer

Het VAPH blikt terug op 2020

Het VAPH blikt terug op het jaar 2020. We doen dat naar goede gewoonte met een uitgebreid cijferluik (Het VAPH in cijfers) en een terugblik van de directie en medewerkers van het VAPH op gebeurtenissen en projecten die kenmerkend waren voor het afgelopen jaar.
> Lees meer
vrouw van middelbare leeftijd aan de telefoon terwijl ze aan haar bureau zit met een laptop

Aangepaste openingsuren juli en augustus

In juli en augustus past het VAPH zijn openingsuren aan. U kunt VAPH-medewerkers dan telefonisch bereiken tot 16 uur (in plaats van 17 uur). Ook langskomen op kantoor kan in de zomer maar tot 16 uur. Daarvoor moet u sowieso eerst een afspraak maken.
> Lees meer
cover van tijdschrift Sterk juni 2021: foto van Kathleen van Overbeke en haar gezin op het strand

Lees de juni-editie van het magazine Sterk

Vanaf 21 juni valt het gratis VAPH-magazine Sterk in de bus. U kunt het magazine ook lezen via de website.

Deze editie brengt weer boeiende verhalen, onder andere over 20 jaar persoonlijke-assistentiebudget (PAB). Sterk blikt verder vooruit naar de zomer, met artikels over op vakantie gaan en de Paralympische Spelen.
> Lees meer

Sensoa Vlaggensysteem

Het Sensoa Vlaggensysteem is een in Vlaanderen ontwikkelde methodiek om seksueel gedrag bespreekbaar te maken, correct in te schatten en gepast te reageren.
> Lees meer